Geen vrouwen in onze club!

1 juli:geen vrouwen in onze club!

In 1991 huldigde dus ruim een kwart van onze club nog opvattingen die in 1914 al verouderd waren...

 

Rotaryclub Emmen rookvrij

1 juli:emmen rookvrij

Geheel spontaan vroegen de rokers van Rotary Club Emmen tijdens de laatste bijeenkomst van het clubjaar 2007 2008 aandacht. Het is namelijk ook de laatste bijeenkomst voor 1 juli 2008 en dan is Eden Hotel Emmen rookvrij. Nooit meer zulke mooie plaatjes onder dak.

 

driemaal kerst met een knipoog

19 december:Wegens de onverwachte verhindering van onze reguliere spreker moest er geïmproviseerd worden. Met het verzorgen van de volgende “kerstmeditatie” heeft onze programmacommissaris Coen zich op voortreffelijke wijze van deze taak gekweten.

Wegens de onverwachte verhindering van onze reguliere spreker moest er geïmproviseerd worden. Met het verzorgen van de volgende “kerstmeditatie” heeft onze programmacommissaris Coen zich op voortreffelijke wijze van deze taak gekweten.

 

club kiest voor dodebomenmedia

10 november:dodebomenmedia

Iedereen was het erover eens, de gouverneur had een bijzonder inspirerend verhaal gehouden. Kernzinnen ervan: "Gooi de luiken naar de samenleving open", "Hoezo, alles achter de login?" "Laat je zien als Rotary." "Durf flexibel en creatief te zijn!" Hij heeft zijn hielen nog niet gelicht of we doen precies het tegenovergestelde…