Geen vrouwen in onze club!

1 juli:geen vrouwen in onze club!

In 1991 huldigde dus ruim een kwart van onze club nog opvattingen die in 1914 al verouderd waren...

 

Rotaryclub Emmen rookvrij

1 juli:emmen rookvrij

Geheel spontaan vroegen de rokers van Rotary Club Emmen tijdens de laatste bijeenkomst van het clubjaar 2007 2008 aandacht. Het is namelijk ook de laatste bijeenkomst voor 1 juli 2008 en dan is Eden Hotel Emmen rookvrij. Nooit meer zulke mooie plaatjes onder dak.

 

driemaal kerst met een knipoog

19 december:Wegens de onverwachte verhindering van onze reguliere spreker moest er geïmproviseerd worden. Met het verzorgen van de volgende “kerstmeditatie” heeft onze programmacommissaris Coen zich op voortreffelijke wijze van deze taak gekweten.

Wegens de onverwachte verhindering van onze reguliere spreker moest er geïmproviseerd worden. Met het verzorgen van de volgende “kerstmeditatie” heeft onze programmacommissaris Coen zich op voortreffelijke wijze van deze taak gekweten.

 

muzikale teambuilding

9 oktober:muziek

Bij de onpartijdige beschouwer van deze oefening in harmonieuze groepsdynamiek borrelen als vanzelf zinsneden op uit Bomans' hilarische 'recensie' van het concertleven te Soest uit 1948, getiteld: "Enige bittere waarheden" ...

 

rimpels in ruimte en tijd...

27 november:relativiteit

De programmacommissie had in mede-Rotarian Roel Grit (van onze dochterclub) een begenadigd spreker gevonden, die erin slaagde om met maar een paar formules, zijn verhaal over de relativiteitstheorie in een glasheldere presentatie te gieten, zonder al te veel aan diepgang in te leveren. Kortom: het was weer eens ouderwets genieten bij Rotary...