Geen vrouwen in onze club!

1 juli: geen vrouwen in onze club!

In 1991 huldigde dus ruim een kwart van onze club nog opvattingen die in 1914 al verouderd waren...

 

Rotary Club Emmen Rookvrij

1 juli: emmen rookvrij

Geheel spontaan vroegen de rokers van Rotary Club Emmen tijdens de laatste bijeenkomst van het clubjaar 2007 2008 aandacht. Het is namelijk ook de laatste bijeenkomst voor 1 juli 2008 en dan is Eden Hotel Emmen rookvrij. Nooit meer zulke mooie plaatjes onder dak.

 

Driemaal kerst met een knipoog

19 december: Wegens de onverwachte verhindering van onze reguliere spreker moest er geïmproviseerd worden. Met het verzorgen van de volgende “kerstmeditatie” heeft onze programmacommissaris Coen zich op voortreffelijke wijze van deze taak gekweten.

Wegens de onverwachte verhindering van onze reguliere spreker moest er geïmproviseerd worden. Met het verzorgen van de volgende “kerstmeditatie” heeft onze programmacommissaris Coen zich op voortreffelijke wijze van deze taak gekweten.

 

Verkiezingsstrijd in de USA en in Nederland

26 oktober: trump/clinton

Inspirerende clublezing van Marijke: "Wat vinden we van de toon van het debat? Gaat het nog wel om de inhoud van de politiek of dreigt met het steeds meer presenteren van de toekomstige leiders als persoon niet het gevaar dat het debat (ook in Nederland) steeds oppervlakkiger en eigenlijk platter wordt Waren de wereldleiders in de vorige eeuw niet veel meer mensen die hun leiderschap en status verdienden met goede voorstellen voor onze samenleving dan nu?" [...]

 

EMMEN FIRST!

9 februari: emmen first

Donald Trump en Arjen Lubach hadden het mis, volgens de Emmer vereniging 'Emmen. Maak Het Mee': Amerika komt niet eerst, maar Emmen. Daarom hebben ze het populaire filmpje van Zondag Met Lubach nagemaakt, waarin de grootheden van Emmen worden opgesomd. Het spoorwegmuseum bijvoorbeeld: "the greatest little trains in the world. It's true. It's tiny, but it's great." [...]

 

Zo stemt Rotary Emmen...

15 maart: exit-poll

Een exit-poll tijdens onze clubbijeenkomst op verkiezingsdag liet het volgende resultaat zien…