© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kavel 15: Overnachting in B&B “De Donck”, ontbijt en kajak.

Een overnachting in gasterij en B&B de Donk

Een overnachting voor 2 personen in gasterij en B&B de Donk is een bijzondere ervaring. De B&B is gelegen op een eeuwenoude donk, een rivierduin. Een verhoging van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de Donkse Laagten een Natura-2000-gebied. Hier wordt veel aandacht besteed aan een broedprogramma voor de met uitsterven bedreigde grutto. Het gebied is een walhalla voor vogelaars. U zit er met uw neus boven op. Aan de rand liggen zeldzame blauwgraslanden.

De B&B heeft 3 recent gebouwde comfortabele zelfstandige tuinkamers met een eigen entree, terras, woonkamer, inloop douche, pantry, boxspring bedden en heerlijke fauteuils om even in weg te dromen. Alles gelijkvloers.

Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de Donkse Laagten en over het water van de Boezem waarin u kunt zwemmen. Hollandse taferelen spelen zich voor uw ogen af. Buitelende weidevogels, molens, boerderijen en poldervergezichten. De kippetjes scharrelen over uw erf en u kunt een bezoek brengen aan de paarden en de koeienstal van de buurman. Uw uitgebreide ontbijt kan op uw kamer geserveerd worden of in de gasterij. Hier kunt u ook genieten van een verborgen parel: de eigen gebakken taarten van chef kok Suzan van Pelt.

Twee fietsen staan u ter beschikking en een kayak waar u mee op de Boezem kunt varen.