© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Radio Kootwijk Jubileum
Veilingdiner 2017
60 jarig jubileum 2018
Duofietsen 2018
Terschelling 2017
Veilingdiner 2017
Zeilen op het wad
Jeep challenge
Roeien met RC Bad Oeynhausen Minden

Welkom op de site van Rotary Club Oldebroek-Elburg

Nieuws

Meer Nieuws


Contact-/clubgegevens

Emailadres secretariaat: secretaris@rotaryoldebroek.nl  

KvK nummer Rotary Club Oldebroek Elburg : 40095186

KvK nummer St. Community Service Rotary Club Oldebroek Elburg : 41035504

Info ANBI portaal m.b.t. Stichting Community Service Rotary Club Oldebroek Elburg

RSIN 8186.38.023

Actie Present(je)

Op zaterdag 1 oktober gaan we met de nodige leden van onze club en de stichtingen Present Oldebroek en Present Elburg opnieuw veel mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken verblijden met een uitgebreid brunchpakket. Na het succes van voorgaande edities is dit inmiddels voor de derde keer dat we deze actie samen doen. Dit jaar wordt de actie nog weer groter dan voorheen: meer (250) en nog uitgebreidere pakketten zullen op 110 adressen in de gemeenten Elburg en Oldebroek worden afgeleverd.

Huishoudens die het financieel of anderszins zwaar hebben worden op deze wijze even verlicht. Van de vorige edities bleek dat men het als zeer positief ervaart dat er naar hen om wordt gekeken. Een doelstelling die naadloos past bij zowel Rotary als Present. De samenwerking is dan ook niet toevallig en kent over de afgelopen jaren al diverse acties van uiteenlopende aard. Steeds met als doel om de kwetsbare medemens te ondersteunen. Alle betrokkenen kijken uit naar een mooie en zinvolle dag.


Rotary Club Oldebroek-Elburg

We hebben wekelijks clubmeetings op donderdagavond met inloop vanaf 18:00 uur in Restaurant De Haas, Jufferenstraat 21, 8081 CP Elburg. 

Neem bij vragen contact op met ons secretariaat via mail: secretaris@rotaryoldebroek.nl 

Onze Club is opgericht 10 juni 1958 (charter 27 september 1958) als Rotary Club Oldebroek. Het "werkgebied" behelst de gemeentes Oldebroek en Elburg waar het merendeel van onze leden woont of werkt. Vanaf juli 2013 is de naam gewijzigd van Rotary Club Oldebroek in Rotary Club Oldebroek-Elburg. Wij hebben ca. 40 leden. 

Wie geïnteresseerd is in Rotary kan deze link volgen voor een filmpje met meer informatie en een aanvraagformulier voor meer informatie. 


Meer info?

Thema 2022-2023 - "Iedereen doet mee"