© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Radio Kootwijk Jubileum
Veilingdiner 2017
60 jarig jubileum 2018
Duofietsen 2018
Terschelling 2017
Veilingdiner 2017
Zeilen op het wad
Jeep challenge
Roeien met RC Bad Oeynhausen Minden

Welkom op de site van Rotary Club Oldebroek-Elburg

Nieuws

Meer Nieuws


Contact-/clubgegevens

Emailadres secretariaat: secretaris@rotaryoldebroek.nl  

KvK nummer Rotary Club Oldebroek Elburg : 40095186

KvK nummer St. Community Service Rotary Club Oldebroek Elburg : 41035504

Info ANBI portaal m.b.t. Stichting Community Service Rotary Club Oldebroek Elburg

RSIN 8186.38.023

Opbrengst Inter Service Meeting €.3000,- t.b.v. Stichting Exodus

Joseph Oubelkas sprak donderdag 11 november 2021 tijdens een goed bezochte Interservice Meeting over het feit dat hij onschuldig in een extreme lockdown in Marokko zat.

Een lezing van Joseph is beslist geen gewone lezing. Zijn interactieve presentatie gaat over omgaan met tegenslag en verandering. Zijn levenslessen heeft hij beschreven in de bestseller ‘400 brieven van mijn moeder’.

Hij kwam vertellen over keuzevrijheid en doorzettingsvermogen. Over samenwerken en verbinden. Hoe bepaal je je houding? Op 24-jarige leeftijd werd hij onterecht veroordeeld voor drugssmokkel, kreeg hij 10 jaar celstraf en belandde onschuldig in de meest verschrikkelijke gevangenissen in Marokko.

Joseph zoomde met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Hoe ga je om met moeilijke situaties, hoe maak je er het beste van, waar leg je je focus? Thema’s als ‘Leiderschap’, ‘Omgaan met verandering’, ‘Omgaan met tegenslag’ kwamen daarbij aan bod. 

Exodus Nederland 

De opbrengst van deze avond á €3.000 was bestemd voor Exodus Nederland. Een nazorgorganisatie die als doel heeft de kans van gemotiveerde (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten.


Rotary Club Oldebroek-Elburg

We hebben wekelijks clubmeetings op donderdagavond, vanaf 18:30 uur. Vanwege corona is dat momenteel vaak digitaal. Neem bij vragen contact op met onze secretariaat via  email: secretaris@rotaryoldebroek.nl   

Onze Club is opgericht 10 juni 1958 (charter 27 september 1958) als Rotary Club Oldebroek. Het "werkgebied" behelst de gemeentes Oldebroek en Elburg waar het merendeel van onze leden woont of werkt. Vanaf juli 2013 is de naam gewijzigd van Rotary Club Oldebroek in Rotary Club Oldebroek-Elburg. Wij hebben ca. 40 leden. 

Wie geïnteresseerd is om lid te worden kan deze link volgen voor een filmpje met meer informatie en een aanvraagformulier voor meer informatie. 


Meer info?

Thema 2021-2022 - "Gezondheid"