© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Herfst-zonnebloemrit 2022

Herfst Zonnebloemrit

Zaterdag 5 november jl. hebben wij weer de jaarlijkse herfsttoertocht met en voor tientallen ouderen van de Zonnebloem georganiseerd. Dit jaar waren de senioren van de afdeling ’t-Harde aan de beurt. Voor de rit begon heeft onze voorzitter Eric Dijkslag nog een welkomstboodschap gesproken en eenieder een goede reis gewenst.

Zoals altijd stonden weer een tiental leden met hun auto’s klaar om onze gasten te vervoeren. De najaar tocht voert meestal door de bossen van de Veluwe. Dit was ook nu weer het geval. Na een kopje koffie met gebak in restaurant La Place in ’t Harde vertrokken we richting Tongeren en daarna het Kroondomein in, o.a. langs Gortel en kasteel Staverden. Men kon nog volop genieten van alle herfstkleuren.

Afbeelding met boom, buiten, auto

Automatisch gegenereerde beschrijvingRond het middaguur arriveerden we bij het Van der Valk-restaurant in Harderwijk, alwaar de groep van een uitstekende lunch kon genieten.

De terugweg voerde vanaf Harderwijk door Flevoland over de dijk naar Elburg, langs de haven naar het Noordeinde, Oosterwolde en Oldebroek, zo weer naar ’t Harde, waar we om plm. 15.00 uur aankwamen.

Aan de reacties na afloop te horen hebben onze gasten met hun begeleiders en onze leden als chauffeurs er weer van genoten. Op naar de voorjaarsrit!