© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kerst met de Rotary 2022

Kerstconcert van Rotary Oosterwolde: een mooie avond!

Onder het motto “met Kerst vier je het samen…” organiseerde serviceclub Rotary Oosterwolde op 14 december een sfeervol en feestelijk kerstconcert in Het Anker in Oosterwolde. De avond werd door meer dan 125, voornamelijk oudere, mensen bezocht. Van het aanbod om mensen op te halen en thuis te brengen werd door een aantal mensen dankbaar gebruik gemaakt. De bezoekers werden ontvangen door de Rotary Kerstman met koffie en thee en gevuld speculaas.

In de grote zaal bracht het popkoor Just4Fun onder leiding van Hinke Jelsma enkele Kerstliederen en andere bekende nummers ten gehore. In de pauze luisterde het publiek aandachtig naar een mooie wintervertelling door Jolanda Marissen. Na de pauze meer nummers van Just4fun en het publiek zong de bekendere nummers mee.

Na afloop verzorgden de vrijwilligers van het Anker een drankje wat tezamen met lekkere hapjes aangeboden werd door de Rotary. De reacties van de bezoekers waren enthousiast: “mooie zang, feestelijk, hartelijke ontvangst, goed verzorgd, fijn dat dit weer georganiseerd wordt”.