© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Rotary Santa Run Nienoord

Op zondagmiddag 18 december is er voor het eerst in het Westerkwartier een Santa Run. Meer dan 200 kerstmannen en kerstvrouwen lopen die middag over Landgoed Nienoord. Wat zal dat een feestelijk gezicht zijn! Ook jij kunt erbij zijn!

Een Santa Run is een spectaculaire activiteit, waarbij de deelnemers een route rennen, wandelen of slenteren. Alle deelnemers zijn daarbij verkleed als Kerstman! Een feestelijk, gezellig én sportief evenement dus. 

Het startschot voor de Santa Run valt om 15.00 uur bij Borg Nienoord. Wees er bij! Kom kijken, of nog beter: doe mee! Alleen of met je hele gezin, met je vrienden, je voetbalteam of je afdeling op het werk. Hoe meer Kerstmannen en Kerstvrouwen, hoe leuker.

Je kunt kiezen uit twee afstanden: 2 ½ en 5 kilometer. Iedere deelnemer (jong, oud, hardloper of wandelaar) ontvangt een eigen kerstmanpak en na afloop een Santa Run medaille. Het kerstmanpak mag je houden.

De Santa Run wordt georganiseerd door Rotaryclub Roden-Leek. Met de opbrengst van dit evenement steunen wij de Nierstichting. Deelname kost €15,= en €10,= voor kinderen t/m 12 jaar. Daarvoor krijg je een kerstmanpak, een medaille, glühwein of chocolademelk, een opwarm-work-out door Fitclub Rodenburg en boven alles natuurlijk: een supergezellige middag!

Laat je op 18 december van je beste, gezellige en sportieve kant zien! 

Voor meer informatie en opgave: https://nienoord.rotarysantarun.nl/. Hou ook de Facebookpagina en het Instagramaccount van Rotaryclub Roden-Leek in de gaten.