© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Wilgen Knotten
Nieuwe ‘EndPlasticSoup’-puzzel in teken van Rotary Summercamps
lees verder...
pluktuin levert ruim € 10.000 op
lees verder...
het trotse vijftal van Coevorden
lees verder...
ShelterBox
info...

Welkom op de website van Rotaryclub Uithuizen - Het Hogeland

In 2021 naar de bollen!

Door corona was het helaas in 2020 niet mogelijk om onze onvolprezen wandel-, auto-, motortocht te organiseren. In 2021 organiseerde Rotary de befaamde tochten langs en door bollenvelden op een andere manier. Tussen 6 april en 9 mei konden maar liefst drie wandeltochten, een fiets- en een motor-/autotocht worden gemaakt. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor een bezoek aan onze website.

Bijeenkomsten Rotary 

Activiteiten tijdens de Corona-crisis (Covid-19)

Vanwege de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Corona-virus te kunnen controleren, kwetsbare groepen te beschermen en ervoor te zorgen dat zorgverleners en ziekenhuizen de grote druk aan kunnen, kwamen de clubleden tot 1 juni jongstleden niet bij elkaar.

Een aantal geplande activiteiten waren tot nader order opgeschort. Maar ondertussen bereiden wij ons voor op de periode na 26 juni. Wij kunnen dan weer bij elkaar komen en hopen vanaf dan weer zichtbaar te zijn. Vanzelfsprekend zijn onze bestuursleden bereikbaar.

Blijf gezond!

Bestuurswissel

Ieder jaar zo rond het einde van de maand juni treedt de voorzitter af en treedt een ander lid aan als voorzitter. Voor het programmaseizoen 2021-2022 is Carin van de Wal aangetreden als voorzitter. Jan Dirk Gardenier trad af. Gardenier was niet te benijden; het hele seizoen 2020-2021 was de club beperkt door de coronamaatregelen en hij moest telkenmale de enthousiaste initiatieven van Rotart-leden verbieden. 

Wij hopen voor Carin en voor de club dat er weer kan worden 'teruggegaan naar het oude normaal' met wekelijkse bijeenkomsten en het organiseren van activiteiten. De opbrengsten van de activiteiten, waaronder 'Naar de Bollen' gaan het komende seizoen naar Omroep Het Hogeland. De Omroep en Rotary gaan samen leuke dingen doen, hierover later meer.

Be a gift to the world