© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Onze leden

Ons bestuur en onze leden vormen het kloppende hart van Rotary Club Zeewolde. Met een mix van ervaring, expertise en enthousiasme streven we ernaar om onze club te leiden en onze gemeenschap te dienen. Onze leden zijn afkomstig uit diverse beroepsgroepen en brengen een schat aan kennis en vaardigheden met zich mee. 

Rotary, dat is iets betekenen voor een ander. Het idee is heel simpel. Wij geloven in het inzetten van onze expertise en ervaring om anderen te ondersteunen. Natuurlijk zamelen we geld in voor goede doelen, maar we steken ook graag de handen uit de mouwen. 

Onze leden zijn een mix van allerlei beroepsgroepen. Waardoor je een inkijkje krijgt in de wereld van anderen, die je niet zo snel ontmoet.  We hebben allemaal een band met Zeewolde. Werken en/of wonen in Zeewolde, of in de buurt. 

Behalve in de vakantietijd staat er altijd iets op het programma. Dat kan een clublid zijn die iets vertelt over zijn/haar werk of passie. Een spreker van buiten over een actueel onderwerp of een bedrijfsbezoek.

Ontmoet ons bestuur en onze leden die zich inzetten voor het realiseren van onze doelen en projecten.


Kennismaking leden