© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Week van de Open Clubbijeenkomsten

Open Clubbijeenkomst Rotary Zuidplas op woensdagavond 22 maart.

Van 20 t/m 31 maart 2023 organiseert Rotary Nederland de Week van de Open Clubbijeenkomsten. Het doel van deze week is om mensen kennis te laten maken met de Rotary Club in hun omgeving. Naast het bijwonen van gezellige en informatieve avonden bieden de leden van Rotary hun actieve hulp aan door dienstbaar te zijn aan de samenleving en maken dit in de praktijk ook zichtbaar. Niet alleen door het mede opzetten van (fundraising)projecten, maar ook door het ter beschikking stellen van (vak)kennis en netwerk.

Rotary Zuidplas heeft in de Gemeente Zuidplas meerdere malen de Rotary Santa Run georganiseerd waarmee geld is opgehaald voor o.a. het LeontienHuis en het inloophuis Camino. Dit jaar probeert Rotary Zuidplas met het project Window-to-the-World in de gemeente een steentje bij te dragen aan gelijke kansen voor ieder kind.

Inwoners van de Gemeente Zuidplas die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een Clubavond zijn, na aanmelding, van harte welkom op woensdag 22 maart om 18.30 uur in Restaurant Muller&Co, Kerklaan 13-15, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Aanmelden kan naar secretarisrcz@gmail.com.

Afbeelding met persoon, buiten, groep, rood

Automatisch gegenereerde beschrijving