© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Archief

 1. Wandelen voor water 2014

 2. Kerstactie 2013

  Rotaryclub Alphen-Woubrugge wil graag haar steentje bijdragen aan een vrolijke kerst in Alphen. Daarom plaatst zij een kerstboom van 12 meter hoog op het Rijnplein.

  De verlichting wordt vrijdag 13 december om 20.00 uur feestelijk ontstoken door burgemeester Eenhoorn.

  Om de kerstgedachte vorm te geven zal de club ook een wens vervullen. Op vrijdag 20 december kan ieder van 19.00 tot 22.00 uur een wens voor lokale projecten of een goed doel in de kerstboom hangen. Formulieren worden ter plekke uitgereikt.

 3. Geslaagde beroepenvoorlichting

 4. Wandelen voor water 2019

 5. Peter Pan Vakantieclub 2013

  Woensdag 20 maart 2013 heeft onze club een cheque overhandigd aan de Peter Pan Vakantieclub. 'Vakanties organiseren voor jongeren die door ziekte of omstandigheden niet goed in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan', dat is in het kort de essentie van wat de stichting doet. Kijk voor meer info op www.peterpanvakantieclub.nl.

 6. Overhandiging opbrengst bloembollen verkoop 2012

 7. Oud-minister Van Middelkoop geeft presentatie

 8. End Polio Now 2011

  Ook Rotaryclub Alphen-Woubrugge heeft bijgedragen aan 'End Polio Now'.

 9. Rotary in de eindstrijd tegen Polio 2011

  Polio, de verschrikkelijke ziekte die mensen verlamt en misvormt. Rotarians en andere vrijwilligers trekken naar de laatste drie landen op aarde waar de ziekte nog niet onder controle is. Daar zullen kinderen gevaccineerd moeten worden. Voor patienten en hun familie heeft Polio een enorme impact. Maar, nooit eerder was de mensheid zo dicht bij het uitroeien van Polio. In nog maar 3 landen van de wereld is vaccinatie nodig en dan is de ziekte voorgoed bezworen. Samen met diverse andere organisaties en donateurs weet Rotary steeds meer terrein te boeken in de strijd voor een Polio-vrije wereld. Stephan Hulsbergen en Anja van Welie zijn samen met 20.000 andere Nederlanders lid van Rotary en zetten zich belangenloos, vrijwillig in voor gezondheid, welzijn en onderwijs

 10. Summertour Rotaryclub Alphen-Woubrugge 2011

  In 2011 organiseerde Rotaryclub Alphen Woubrugge, samen met de Rotaryclub Bergen op Zoom een Summertour met als thema: “Water, A Way of Life”. Aan de Tour nemen 18 jongeren deel in de leeftijd van 16 - 18 jaar, afkomstig uit evenzoveel Europese landen en de VS. Een tour duurt 2 weken en wordt door 2 Rotary clubs gezamenlijk (per club 1 week) georganiseerd.

 11. Rotary Tanzania 2011

 12. Joris Luyendijk spreekt in Alphen