Schrijversavond op 9 maart in Woudenberg

schrijvers

Ronald Giphart komt naar Scherpenzeel / Woudenberg
De bekende Nederlandse schrijver Ronald Giphard komt maandagavond 9 maart om 20:00 uur naar Schimmel 1885 te Woudenberg.
De Rotary en de Bibliotheken van Scherpenzeel en Woudenberg zijn trots dat deze bekende en veelgeprezen schrijver te gast is op de jaarlijkse schrijversavond in het kader van de Boekenweek. Wie Ronald Giphart wil ontmoeten, is van harte uitgenodigd. Klik op de titel voor meer informatie.

 

Lenteconcert in Oudewater op 29 maart

Het concert wordt georganiseerd door de Rotaryclubs Woerden-Oude Rijn en Oudewater. Locatie is de Sint Franciscuskerk in Oudewater, aanvang: 14:30 uur.
Gezongen wordt de Hohe Messe van Bach. Het Studentenkoor Amsterdam wordt begeleid door het Strijkorkest Lundi Bleu. Klik voor meer informatie en kaartverkoop op de titel of het plaatje van dit bericht.

 

Rotary Bike Challenge 5 april in Ter Aar

bikechallenge

Een evenement dat Rotary Club Ter Aar e.o. 5 april 2020 voor de vierde keer organiseert.
Elfstedenkampioen Henk Angenent is zondag 5 april opnieuw de ambassadeur van onze Rotary Bike Challenge. Het evenement groeit elk jaar en wordt steeds breder van opzet. Er is keuze uit diverse afstanden en iedereen kan winnen, want het gaat erom je aankomsttijd juist te voorspellen. Je kunt met een team of individueel inschrijven!

 

Stadsgolf in Nijkerk op 4 juli

Golf

Wegens groot succes van de vorige jaren heeft Rotary Club Nijkerk besloten om ook dit jaar weer een Stadsgolf te organiseren. Twee keer eerder was met het evenement veel geld opgehaald voor goede doelen. Er wordt weer een geweldig parcours van minimaal zestien bijzondere holes uitgezet door de (binnen)stad van Nijkerk.
Iedereen kan meedoen! Vorm een flight van 4 personen met vrienden, familie, buren of collega’s en ervaar Nijkerk op een andere manier en geniet van een gezellige middag.