© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Dank aan alle bezoekers van het Engelse Tuin Feest!
Donatie aan SKOV
Acht Shelterboxen voor Turkije en Syrië
Lees meer
Jaarlijkse fundraiser: Engelse Tuin Feest
Lees meer
PUZZEL '100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND
BESTELLEN...
MAANDBRIEF GOUVERNEUR
lees verder...
DISCON 25 mei te Veendam
LEES VERDER...

Rotary Club Harlingen

Rotary Club Harlingen

Wij zijn een dynamische serviceclub die zich inzet voor de gemeenschap. Dit doen we zowel in Harlingen als ook regionaal, nationaal en internationaal.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk:

'Service above Self'.

Bij Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis. En net zo belangrijk: handen uit de mouwen! ACTIE!

Lees meer

Kennismaken?
Wilt u een keer kennismaken of meer weten over wat Rotary doet en voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

GERARD DE BOER

Ongeloof. Intens verdriet. Veel te snel hebben wij op 7 oktober jongstleden afscheid moeten nemen van onze voorzitter maar bovenal zeer gewaardeerd lid van onze club, Gerard de Boer.

Zijn betrokkenheid, zijn gezelschap en zijn vriendschap zullen wij enorm gaan missen. Voor zijn tomeloze inzet voor de club en in het bijzonder voor het Rotary Vlielandkamp was Gerard terecht onderscheiden met de Paul Harris Fellow. Gerard zal voor eeuwig in onze gedachten blijven.

Wij wensen Carla, de kinderen en de kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Rotary Club Harlingen

DANK AAN ALLE HARLINGERS!

Dankzij jullie bezoek aan het Engelse Tuin Feest hebben we weer veel goede doelen kunnen ondersteunen. Waaronder SKOV, Stichting Kinder Oncologische Vakantiekampen.

SKOV organiseert jaarlijks een vijftal vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker. Even geen ziekenhuis of vervelende gesprekken, maar weer even lol maken met leeftijdsgenootjes net zoals alle andere vriendjes/vriendinnetjes die niet ziek zijn: dus gewoon weer even kind zijn!

De kampen worden volledig door vrijwilligers georganiseerd en begeleid. En ook de medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medische ondersteuning wordt volledig vrijwillig gedaan.

'Service above Self'