© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Jaarlijkse fundraiser: Engelse Tuin Feest
Lees meer
Samen voor de Voedselbank
Naar de wijnactie
Acht Shelterboxen voor Turkije en Syrië
Lees meer
Belcampolezing
LEES VERDER...
PUZZEL '100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND
BESTELLEN...
MAANDBRIEF GOUVERNEUR
lees verder...
Rotary golfde € 8000 bijeen tegen plastic soup
LEES VERDER...

Voorzitter Angélique Kloosterman: "Welkom op onze website."

Rotary Club Harlingen

Wij zijn een dynamische serviceclub die zich inzet voor de gemeenschap. Dit doen we zowel in Harlingen als ook regionaal, nationaal en internationaal.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk:

'Service above Self'.

Bij Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis. En net zo belangrijk: handen uit de mouwen! ACTIE!

Lees meer

Kennismaken?
Wilt u een keer kennismaken of meer weten over wat Rotary doet en voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

>> WIJNACTIE 2022 - SUCCES !!! <<

Vorige week de wijnproeverij. Gisteravond, dinsdag 6 december, werd de opbrengst van de wijnverkoop, € 5000, symbolisch overhandigd aan Vowedselbank De Helpende Hand. De heer Cees Glashouwer nam de cheque in ontvangst.

Het enorme belang van steun aan "onze" voedselbank wordt benadrukt door het feit dat deze actie een samenwerking was tussen Lionsclub Franeker-Harlingen en onze club. Geweldig mooi om dit samen te hebben kunnen doen.

Op de foto uit de camera van Paul Scheffer vlnr. Anne Bergsma, voorzitter Lions, Cees Glashouwer en onze voorzitter Angélique Broekhof-Kloosterman.

Welkom Nathalie en Isa!

 

Op een stralende zomerse zondagmiddag, hebben we officieel Isabella Buckeridge Dias (Brazilië - rechts) en Nathalie Mülli (Zwitserland - links) in ons midden welkom geheten. In het kader van het Rotary Youth Exchange Program zullen zij een jaar in Harlingen bij gastouders verblijven. Wij zijn enorm blij dat ze er zijn en gaan hen een jaar geven om nooit te vergeten.

Gedurende het komende jaar zullen we u op de hoogte houden van hun ervaringen.

Ondertussen hebben wij ook twee jonge mensen mogen uitzenden. Anna Hiemstra woont sinds augustus in Argentinië. Anouck Jansen is in diezelfde tijd afgereisd naar de Verenigde Staten. Wat een schat aan ervaringen zullen ze alle vier opdoen: het jaar van hun leven is volop bezig!

'Service above Self'