© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Engelse Tuin Feest 2024!
Lees meer
Acht Shelterboxen voor Turkije en Syrië
Lees meer
Dank aan alle bezoekers van het Engelse Tuin Feest 2023!
Donatie aan SKOV
PUZZEL '100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND
BESTELLEN...
MAANDBRIEF GOUVERNEUR

Rotary Club Harlingen

Rotary Club Harlingen

Wij zijn een dynamische serviceclub die zich inzet voor de gemeenschap. Dit doen we zowel in Harlingen als ook regionaal, nationaal en internationaal.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk:

'Service above Self'.

Bij Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis. En net zo belangrijk: handen uit de mouwen! ACTIE!

Lees meer

Kennismaken?
Wilt u een keer kennismaken of meer weten over wat Rotary doet en voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

27 APRIL: ENGELSE TUIN FEEST

Op 27 april 2024 barst er weer een geweldig feest los in de Engelse Tuin. Het belooft weer een prachtige dag te worden met live optredens op het podium, gezelligheid, eten en drinken. Dit jaar staat mede in het teken van het 75-jarig bestaan van Rotary Club Harlingen.

Nabij en wereldwijd, samen sterk in liefdadigheid!
Rotary Club Harlingen bestaat dit jaar 75 jaar en is al net zoveel jaar betrokken bij het ondersteunen van goede doelen in en buiten Harlingen. Het ondersteunen van deze doelen kunnen we als club alleen maar doen doordat inwoners van Harlingen en daarbuiten deze jaarlijkse feestdag tot een succes maken!

Voor de kinderen zullen er dit jaar extra activiteiten te vinden zijn in de tuin. En natuurlijk treft u naast de kinderhoek, poffertjes, hamburgers en fish & chips ook weer de vlooienmarkt, boekenmarkt, gebruikte kleding en prachtige planten aan in de tuin.

Niet te vergeten: dit jaar zal er ook weer vers gerookte rode poon verkrijgbaar zijn!

Rotary Club Harlingen

DANK AAN ALLE HARLINGERS!

Dankzij jullie bezoek aan het Engelse Tuin Feest hebben we weer veel goede doelen kunnen ondersteunen. Waaronder SKOV, Stichting Kinder Oncologische Vakantiekampen.

SKOV organiseert jaarlijks een vijftal vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker. Even geen ziekenhuis of vervelende gesprekken, maar weer even lol maken met leeftijdsgenootjes net zoals alle andere vriendjes/vriendinnetjes die niet ziek zijn: dus gewoon weer even kind zijn!

De kampen worden volledig door vrijwilligers georganiseerd en begeleid. En ook de medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medische ondersteuning wordt volledig vrijwillig gedaan.

'Service above Self'