© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Horeca Support Rally levert bijna € 15.000,00 op!
Lees meer
Vlielandkamp: wederom een succes!
Naar Website
Jaarlijkse fundraiser: Engelse Tuin Feest
Lees meer
Rotary NL helpt Oekraïne
lees verder...
PETS '22 WAS EEN SUCCES
LEES VERDER...

- sinds 1949 betrokken in een wereldwijd netwerk van vrijwilligers -

Rotary Club Harlingen

Rotary Club Harlingen is een dynamische serviceclub die zich inzet voor de community (zowel in als buiten Harlingen en zowel in als buiten Nederland).

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk 'Service above Self'. Bij Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis.

Lees meer

Kennismaken?
Wilt u een keer kennismaken of meer weten over wat Rotary doet en voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsbezoeken en uitjes

Rotary Club Harlingen organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken en uitjes waarbij naast de leden ook de partners van harte welkom zijn. Leuk en leerzaam voor iedereen!

De soms meerdaagse bezoeken worden zeer op prijs gesteld en soms samen met onze zusterclub in Duitsland (Emden) gedaan. Zo zijn we samen met Rotary Club Emden op bezoek geweest bij de Meyer Werft in Emden.

Lees meer

Project voor voedselbank

Eind 2020 hebben we als Rotary Club Harlingen een prachtig project gedaan ter ondersteuning van de voedselbank. Het project behelste ondermeer een fantastische BENGO, een pop-up store op de Voorstraat en een eigen online shop, speciaal voor dit project in het leven geroepen, de Rotary Giftshop (www.rotarygiftshop.nl).

Dit succes is mede mogelijk gemaakt door BENG Evenementen, de andere service clubs uit Harlingen en Waadhoeke, de Topmoppies, de vele en diverse sponsors, de eigenaar van Voorstraat 25 die het pand belangeloos ter beschikking stelde en alle mensen die wat gekocht hebben in onze winkels of ‘gewoon’ wat gedoneerd hebben.

Lees meer 

'Service above Self'