© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Horeca Support Rally levert bijna € 15.000,00 op!
Lees meer
Vlielandkamp: wederom een succes!
Naar Website
Jaarlijkse fundraiser: Engelse Tuin Feest
Lees meer
Nieuwe ‘EndPlasticSoup’-puzzel in teken van Rotary Summercamps
lees verder...
ShelterBox
info...

- sinds 1949 betrokken in een wereldwijd netwerk van vrijwilligers -

Rotary Club Harlingen

Rotary Club Harlingen is een dynamische serviceclub die zich inzet voor de community (zowel in als buiten Harlingen en zowel in als buiten Nederland).

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk 'Service above Self'. Bij Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis.

Lees meer

Kennismaken?
Wilt u een keer kennismaken of meer weten over wat Rotary doet en voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsbezoeken en uitjes

Rotary Club Harlingen organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken en uitjes waarbij naast de leden ook de partners van harte welkom zijn. Leuk en leerzaam voor iedereen!

De soms meerdaagse bezoeken worden zeer op prijs gesteld en soms samen met onze zusterclub in Duitsland (Emden) gedaan. Zo zijn we samen met Rotary Club Emden op bezoek geweest bij de Meyer Werft in Emden.

Lees meer

Donatie Voedselbank

Dinsdag 9 februari 2021 hebben onze voorzitters Tymen Hein Corporaal en Zeger Davidzon symbolisch een cheque overhandigd aan voedselbank De Helpende Hand. Deze werd dankbaar in ontvangst genomen door dhr. Cees Glashouwer, de drijvende kracht achter dit prachtige en waardevolle fenomeen.

We hebben dit kunnen doen uit de opbrengst van onze activiteiten afgelopen december: de fantastische BENGO, onze pop-up store op de Voorstraat en onze online shop, rotarygiftshop.nl.

Lees meer 

Blijf Voorzichtig => Blijf Gezond