© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Engelse Tuin Feest

Engelse Tuin Feest

Het kwam dit jaar door de weersomstandigheden (beetje regen in de ochtend en rond het middaguur) wat laat op gang maar wat was het weer een feestje. Het Engelse Tuin Feest is een jaarlijks terugkerend feest met braderie in de Engelse Tuin in Harlingen, georganiseerd door de Rotary Club in Harlingen. Het feest staat natuurlijk in het teken van Koningsdag, maar stond dit jaar tevens in het teken van 75 jaar Rotary in Harlingen!

Bezoekers
De prachtige stadstuin straalde op koningsdag de hele dag weer gezelligheid uit. Zo was er een grote markt met kramen (kleding, boeken, bloemen, rommelmarkt en nog veel meer), een grote bar, veel eettentjes (verse kibbeling, gerookte rode poon, friet, hamburgers, poffertjes, etc) en klonk er weer geweldige live muziek vanaf het podium!

Dit jaar stonden er weer vier acts op het programma:

- Stedelijk Harlingen
- Filthy Habits by B.o.o.f.
- The Woods
- Big Mack

Vanzelfsprekend was er ook gedacht aan de kinderen. Springkussens, kinderhoek met leuke activiteiten en natuurlijk heerlijke spekjes, suikerspin en poffertjes, En niet te vergeten, dit jaar ook vers ambachtelijk schepijs. Het was weer geweldig om te zien hoe de kids zich vermaakten!

Goede doelen
Onder het motto "Nabij en wereldwijd, samen sterk in liefdadigheid!" wordt de volledige netto opbrengst besteed aan goede doelen zowel binnen als buiten Harlingen. 

Wanneer en hoe laat?
Het feest begon om 10.00 uur met wat wolken en lichte regen maar eindigde rond 18.00 uur met zon en een heerlijke temperatuur. De eerstvolgende editie staat gepland voor 26 april 2025. U komt toch ook?