© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Engelse Tuin Feest

Engelse Tuin Feest

Jaarlijks terugkerend feest met braderie in de Engelse Tuin in Harlingen, georganiseerd door de Rotary Club in Harlingen. De volledige netto-opbrengst gaat naar goede doelen in en om Harlingen!

De prachtige stadstuin straalt op koningsdag de hele dag gezelligheid uit. Zo is er een grote markt met kramen (kleding, boeken, bloemen, rommelmarkt en nog veel meer), is er een grote bar, zijn er veel eettentjes (vis, friet, hamburgers, poffertjes, etc) en klinkt er live muziek vanaf het podium.

Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken zoeken we ieder jaar bedrijven en instellingen die zich als sponsor willen verbinden aan het goede doel. Sponsors worden bedankt met een steeds terugkerend logo op een groot LED scherm in de tuin. Zo worden de bezoekers gewezen op de sponsors en kunnen we daarmee wat extra terug doen.

Uw geld wordt goed besteed: de volledige netto-opbrengst van de dag wordt besteed aan goede doelen zowel binnen als buiten Harlingen. Denk daarbij aan: Mantelzorgers in en om Harlingen, Stichting Vaarwens, Stichting Wings of Support, Vlieland Kamp...

Het feest begint altijd om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur (bij de bar met mooi weer uiterlijk 18.00 uur).

De eerstvolgende editie staat gepland voor 27 april 2023. U komt toch ook?