© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Donatie aan SKOV

Dankzij alle bezoekers aan het Engelse Tuin Feest dit jaar hebben we de Stichting Kinder Oncologische Vakantiekampen (SKOV) een prachtige donatie mogen overmaken van maar liefst € 5.000,00!

SKOV organiseert jaarlijks een vijftal vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker. Even geen ziekenhuis of vervelende gesprekken, maar weer even lol maken met leeftijdsgenootjes net zoals alle andere vriendjes/vriendinnetjes die niet ziek zijn: dus gewoon weer even kind zijn!

Het is ongelooflijk belangrijk dat deze kampen en familiedag er zijn. Artsen uit het Prinses Maxima Centrum bevestigen hoe goed het voor de kinderen is om er even uit te kunnen. De kampen worden volledig door vrijwilligers georganiseerd en begeleid. En ook de medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medische ondersteuning wordt volledig vrijwillig gedaan.

We adviseren iedereen om eens op de website van SKOV te kijken en als dat tot de mogelijkheden behoort, ze ook te ondersteunen als donateur. Kijk op www.skov.org voor meer informatie en doneren.