© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Bijeenkomsten

Wij komen bijeen in:

Parkhotel Tjaarda
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud

Elke maandagavond van 17.45 tot 19.45 uur

Verloop van de avond:

17.45-18.00:   Inloop met een drankje
18.00-18.15:   aan tafel, mededelingen vanuit het bestuur en lief en leed vanuit de leden
18.15-19.00:   gezamenlijk diner
19.00-19.45:   inleiding door een externe gast of door een van de leden, of vergadering over clubzaken (eens in de drie maanden)
19-45-20.00:   afsluiting/uitloop

Programma:

De programmacommissie organiseert een interessant en afwisselend programma met bijdragen van zowel externe als interne sprekers, maar ook activiteiten als bedrijfsbezoeken, een fireside-meeting thuis, kerstdiner en bestuurswissel. Bij externe activiteiten zijn vaak de partners van harte welkom.

Klik hier voor het programma van dit seizoen.

In de zomerperiode is er geen officieel programma, maar wel wekelijks een gezellige tuinbijeenkomst bij één van de leden.

Gastspreker
Ledenbijdrage
Bedrijfsbezoek
Inauguratie
PUZZEL '100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND
BESTELLEN...
MAANDBRIEF GOUVERNEUR
lees verder...
DISCON 25 mei te Veendam
LEES VERDER...


Aanpassingen aan corona

In 2020-2021 hebben we ons programma qua vorm en inhoud moeten aanpassen aan de coronamaatregelen. We hielden bijeenkomsten online via Zoom, waarin we clubzaken konden afwisselen met discussie over stellingen en online lezingen, ook door externe sprekers, zoals Gemma Bandell over Duurzaamheid in de textielindustrie en Lineke Verkooijen over verpleegzorg.

Online bleek interactief, leerzaam en gezellig, met een Sinterklaasbingo, een kerstspel, een wijnproefavond en het spel “Plastic Mission Impossible”.

In de zomer van 2020 hebben we, ook om zelf actief en positief te blijven, korte challenges georganiseerd, ten behoeve van verschillende maatschappelijke doelen. Deze challenges moesten binnen een week worden uitgevoerd en mochten niet meer dan 10 euro kosten. Geslaagde voorbeelden zijn: “stuur eens een kaartje”, schoonmaakactie uitkijktoren De Belvédère, goodiebags voor KOPP-kinderen, televisies voor de schuilschuur.

De club heeft een eigen Coronaboek gemaakt, waarin ieder lid beschrijft wat deze Coronaperiode voor hem of haar heeft betekend.