Welkom bij Rotary Club Houten-Castellum

Een club die sprankelt

Martijn Kamermans
Bestuursjaar 2017 – 2018
Rotaryclub Houten Castellum bestaat inmiddels alweer bijna 15 jaar. Het belangrijkste van de club is dat het sprankelt. We doen inspirerende dingen met inspirerende mensen.
We hebben het gezellig met elkaar. Dat betreft niet alleen de clubavonden, maar ook een jaarlijks running diner, een kerstdiner, een nieuwjaarsborrel, een skivakantie voor wie daar zin heeft, etc. Maar het leukste van alles is waarschijnlijk toch wel dat we veel met elkaar organiseren en daarmee een bijdrage leveren aan de samenleving. Daarbij steken we zelf de handen uit de mouwen. We werken een dag voor de kinderboerderij, we organiseren een circusmiddag voor kinderen van vluchtelingen, een Santa Run, en een fietstoertocht voor het Hospice en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Op deze site lees je er nog veel meer over. Dat organiseren doen we met veel plezier en energie en dat verbindt ons met elkaar en met de samenleven waar we deel van uitmaken.
Als voorzitter doe ik mijn best om te zorgen dat RCHC blijft sprankelen en een bijdrage blijft leveren aan de samenleving. Mocht je belangstelling hebben voor onze club neem dan gerust contact met ons op.
De tijd dat Rotary een gesloten bolwerk was ligt gelukkig alweer jaren achter ons. 
Martijn Kamermans
Voorzitter Rotaryclub Houten CastellumWie we zijn en wat we doen

Rotaryclub Houten Castellum is een inspirerende club vrienden met een diverse persoonlijke en beroepsmatige achtergrond. Samen zetten wij ons graag in voor Houtense kinderen, die steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun ontwikkeling. Dit doen we met ons hart, hoofd en handen. Door onze kennis, vaardigheden en netwerk kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan bestaande initiatieven. Daarnaast zetten we regelmatig zelf mooie projecten op. Dit geeft voldoening, plezier en versterkt onze onderlinge band.


WILT U NADER KENNIS MAKEN MET ROTARYCLUB HOUTEN CASTELLUM

Mail onze secretaris