© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Over ons

Rotary Club Houten Castellum is, na een aanloopperiode van ongeveer een jaar, officieel in 2004 opgericht. Het is een informele groep mannen en vrouwen die tweewekelijks bijeenkomen in restaurant De Engel te Houten.

De leden zijn werkzaam in diverse beroepen en branches. We zijn lid vanuit interesse voor elkaar en ook vanuit onze gemeenschappelijke betrokkenheid bij de samenleving. Door met deze inspirerende groep mensen projecten gericht op ons thema ‘kind in ontwikkeling’ op te zetten en uit te voeren realiseren wij ons doel om vanuit een vriendschappelijke samenhang een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

We investeren onze tijd in de interne samenhang van onze eigen Rotaryclub, in de projecten en in het communiceren daarover. Daarin hebben alle leden een rol. Belangrijke activiteiten die de samenhang binnen de club bevorderen zijn, naast onze reguliere tweewekelijkse bijeenkomsten: fireside meetings waarin ethische dilemma’s worden besproken, running dinner en beoefening van gezamenlijke ‘sporten’ zoals zeilen, golf, maar ook muziek.

Belangrijke projecten vindt u elders op deze site. Het werken aan die projecten is voor ons niet alleen een nuttige zaak, maar ook een bron van plezier.