© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Sport- en Speldag 2017

ROTARY NIEUWEGEIN ORGANISEERT WEER SPORT- EN SPELDAG

Zaterdag 1 juli organiseert Rotaryclub Nieuwegein alweer voor de elfde keer een fantastische Sport- en Speldag. Dit jaarlijks terugkerende evenement is speciaal bedoeld voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Nieuwegein en omgeving. Veel van deze jongeren zitten buiten Nieuwegein op school: zij hebben hierdoor minder contact met andere kinderen in hun buurt. De Sport- en Speldag is dé gelegenheid andere kinderen en hun familie te ontmoeten; het is een dag voor het hele gezin. Een dag om te genieten én vrienden te maken; een dag voor ontmoeting.

Na de opening van de spelen door zullen de ongeveer honderd kinderen lekker gaan bewegen en in groepsverband tegen elkaar strijden om na vele sportieve activiteiten uit te maken wie er dit jaar kampioen is. Uiteindelijk is iedereen kampioen!

Leden van de club en familieleden zullen de kinderen begeleiden. De minder sportieven kunnen zich die middag uitleven met schilderen, tekenen en knutselen.

Na deze sportieve ontmoeting en de uitreiking van prijzen en medailles volgt er nog een gezellig samenzijn en een heerlijke barbecue.

Dit jaar vinden de spelen plaats op Fort Vreeswijk; aanvang 13.00 uur.

Voor deelnemers en hun familie zijn er geen kosten verbonden aan deze dag; dit is mogelijk door vele sponsors en de hulp van de gemeente Nieuwegein.

Misschien kent u nog wel andere kinderen die zo’n dag leuk vinden: laat ze dat weten!

Informatie over en aanmelden voor deze dag: sportenspeldagrotarynieuwegein@gmail.com , de heer Piet de Graaf, 06 533 382 95 of op de website van de club: www.rotary.nl/nieuwegein

Rotaryclub Nieuwegein wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan een betrokken samenleving, contacten tot stand brengen en steun geven aan elkaar. Deze Sport- en Speldag past daar prima bij.

Nieuwegein, 25 maart 2017