Rotary Nijkerk op Facebook

Rotary Nijkerk op Facebook

Rotary Helpt! Een stevige kreet waarin een mooie belofte schuilgaat. Helpen in allerlei vormen is ons Rotarians niet vreemd. Soms met geld, soms met handen of kennis. Soms dichtbij en dan weer ver weg.

We staan regelmatig in de krant met de activiteiten die wij organiseren voor het goede doel. Op onze Facebookpagina kunt u meer te weten komen over deze activiteiten. Volg en like ons voor de laatste nieuwtjes en evenementen.

 

Drakenbootrace op zaterdag 22 september 2018

Drakenbootrace op zaterdag 22 september 2018

Stichting Drakenboot Nijkerk (ontstaan tijdens de viering van Nijkerk 600, samenwerking tussen de Lionsclubs Nijkerk en Hoevelaken, Rotaryclub Nijkerk, Team Kikano/Corlaer College en Zeil- en Motorbootvereniging De Zuidwal) verwelkomt je graag tijdens de trainingsavonden die De Zuidwal aanbiedt en verzorgt.
Uiteraard doet Rotary Nijkerk mee als team.
Tijdens de Drakenbootrace zijn er allerlei activiteiten in en rond de havenkom van Nijkerk, een straatfestival, foodfestival en een kinderplein.
http://www.drakenbootnijkerk.nl/

 

Wijn en spijs wandeling

Wijn&spijs-wandeling

Een uniek culinair evenement in Nijkerk. Genieten van heerlijke wijn- en spijscombinaties op zorgvuldig geselecteerde plaatsen door de (binnen)stad. Je wandelt onder begeleiding van een gids langs vijf bijzondere plaatsen met een verhaal.
Op iedere locatie ga je na een korte toelichting genieten van een heerlijke wijn- en spijscombinatie. De totale wandeltijd is circa 1 uur waarin je mooie en bijzondere plekken van Nijkerk leert kennen en leuke gesprekken hebt aan tafel en onderweg.

 

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

Regelmatig wordt door de leden (en introducés) een bezoek gebracht aan een bedrijf. Dat kan zijn het bedrijf / organisatie van één van de leden. Of een bedrijf / organisatie, binnen of buiten Nijkerk, dat in de belangstelling staat door innovatie of actuele ontwikkelingen.

 

Nijkerkse Prentenatlas

De Nijkerkse Prentenatlas

De Nijkerkse Prentenatlas werd mede tot stand gebracht door medewerking van Rotaryclub Nijkerk

 

Rotaryclub Meschede-Warstein (Duitsland)

RC Meschede-Warstein

Rotary is een internationale organisatie.
Tussen de Rotaryclub Meschede-Warstein (Duitsland) en de Rotaryclub Nijkerk bestaat al sinds 1965 (!) een vriendschappelijke relatie.

 

Welkom

Welkom bij Rotaryclub Nijkerk

Welkom bij Rotaryclub Nijkerk

 

Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten

Tijdens clubbijeenkomsten wordt regelmatig een bijzonder / actueel thema aan de orde gesteld. Soms door inbreng van één van de leden, soms door een (ervarings)deskundige van buiten de club. Bij de themabijeenkomsten zijn soms ook introducés aanwezig.