© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Welkom bij Rotaryclub Nijkerk
Lees verder
Rotary Helpt
Lees verder
In 2023 wordt Stadsgolf in Nijkerk gehouden op 10 juni
Lees verder
Het Groot Nijkerks Dictee vindt dit jaar plaats op 2 juni 2022
Lees verder
Golftoernooi 2019 werd gehouden op vrijdag 20 september (Fondsenwerving)
Lees verder
Drakenbootrace 2018 werd gehouden op zaterdag 22 september
Lees verder
Rotaryclub Meschede-Warstein
Lees verder
Nijkerkse Prentenatlas
Lees verder

Startpagina Rotaryclub Nijkerk

Bestuurswissel bij Rotary Club Nijkerk

Na een bijzonder Corona-jaar, waarin ook Rotary Club Nijkerk veel van haar evenementen niet kon laten doorgaan, heeft de serviceclub toch een heel aantal goede doelen van steun kunnen voorzien.

Dat waren woorden van oud-voorzitter Kees van Baak die donderdag 1 juli de ambtsketen overdroeg aan de nieuwe voorzitter Arie Jongejan.

Onder het genot van een heerlijke maaltijd in Kade10, werd het glas geheven op een succesvol jaar. Ook drie leden van het bestuur van de vriendenclub Rotary Club Meschede-Warstein waren aanwezig.
Arie Jongejan kijkt er naar uit om het komende jaar als voorzitter met de andere bestuursleden en de club weer mooie projecten op te pakken. “Met als jaarthema ‘Energie’ hoop ik dat we met elkaar een impuls geven aan de verbinding met elkaar en nieuwe leden, de lokale gemeenschap in en om Nijkerk, internationale doelen van Rotary en de verbinding met Rotaryclub Meschede-Warstein in het bijzonder”, aldus Jongejan
Hij hoopt, dat Rotary Club Nijkerk het komende jaar mooie projecten kan organiseren “om niet alleen geld op te halen voor het ondersteunen van maatschappelijke doelen maar ook om energie toe te voegen aan Nijkerk. Met al heel snel het Stadsgolf dat op zaterdag18 september wordt gehouden in de binnenstad.”

Leden van Rotary zijn welkom op donderdag

  • LET OP: Wisselende aanvangstijden