Startpagina Rotaryclub Nijkerk

Bestuurswissel Rotary Nijkerk

Bestuurswissel bij Rotary Nijkerk

Donderdag 27 juni is een nieuw bestuur van Rotary Nijkerk aangetreden. Onder het genot van een heerlijke maaltijd in Kade 10, werd samen met Nijkerkse Rotarians en hun partners het glas geheven op een succesvol jaar. Ook het bestuur van de vriendenclub in Meschede-Warstein was aanwezig, met zelfs hun gouverneur. Oud-voorzitter Don van Dasler blikte terug op het afgelopen jaar en de goede doelen die het afgelopen jaar ondersteund zijn en de activiteiten die zijn georganiseerd om geld in te zamelen. “Het jaar vloog voorbij en ik heb genoten van mijn rol als voorzitter om de club daarmee te dienen in alles wat we samen doen”, aldus Van Dasler.

Het stokje, dat werd overgedragen in de vorm van de ambtsketting, ging van Don van Dasler over naar Dieter van de Castel. Dieter is voor de tweede keer voorzitter en kijkt er naar uit om het komende jaar met de andere bestuursleden en de club weer mooie projecten op te pakken, zoals volgende week al het stadsgolf. “Mijn thema voor dit jaar is harmonie, in deze versplinterde wereld. Daar wil ik het komende jaar met onze club een positieve bijdrage aan leveren mede door weer een heel aantal goede doelen de steunen. Wel met die ondertitel dat Rotary vooral ook leuk moet zijn want de fellowship blijft daarbij erg belangrijk”, was zijn betoog. Hij haalde ook nog ‘The-four way-test’ aan die de basis vormt van Rotary: “Is het waar? Is het billijk voor alle betrokkenen? Bevordert het onderling vertrouwen en vriendschap? Komt het alle betrokkenen ten goede?”, een kompas voor iedere Rotarian.

Naast de voorzitters zijn ook de penningmeester en secretaris gewisseld. Penningmeester Gerrit Jan Bezemer geeft zijn taken over aan Martin Schuurman en secretaris Bertil van de Ridder draagt zijn taken over aan Ben Scholten.

Leden van Rotary zijn welkom op donderdag