2018 Smaak van Waterland een succes.

Smaak van Waterland

Wederom was de ‚Smaak van Waterland‘ een succes. Honderden bezoekers van ‘Smaak van Waterland’ konden zich op zondag 15 april 2018 tegoed doen aan lekker eten, gezellig drinken en gelijktijdig een bijdrage leveren aan het goede doel.

 

De smaak van Waterland...smullen voor een goed doel

17 januari - 15 april:Smaak van Waterland

Bedrijven koken voor goed doel! En als je niet kookt, kom dan proeven!!!!
15 Bedrijven koken een mooi gerechtje op zondagmiddag 15 april in P3 voor de gezelligheid, de competitie, teambuilding en het goede doel: de opbrengst is dit jaar voor ‘special forces ‘

 

Unieke voorstelling Flexibel

flexibel lang en gelukkig

Rotary Purmerend Polderland nodigt u van harte uit om te komen kijken naar de theatervoorstelling ‘Lang en Gelukkig’ door Theatergroep Flexibel. De voorstellingen vinden op 29 en 30 december plaats in de grote zaal van Theater de Purmaryn in Purmerend.

 

Bridgedrive voor Flexibel

Bridgen voor Flexibel

De bridgedrive heeft een mooie opbrengst van €1650 opgeleverd (incl. verdubbeling van het NSGK). De opbrengst is voor Flexibel die een voorstelling geeft rond de jaarwisseling in de Purmaryn.

 

Bestuurswissel 2017

bestuurswissel

Naast het elektronisch schieten op kleiduiven en een heerlijke BBQ heeft oud voorzitter Liesbeth de hamer doorgegeven aan Harmen en Willibrord. En ze hebben er zin in.