Welkom op de website van de Rotary Club Santpoort

In actie voor Free a Girl

Doe mee aan de auto én fiets rally medio 2018. Voor family en friends. Deze rally is ook voor fietsers, dus geen benzine nodig. De organisatie ligt in handen van de twee Rotaryclubs Santpoort en IJmond en de Soroptimistenclub Haarlem.


Meer informatie en inschrijving

Tzt komt meer informatie op de website.


SANTA RUN, FIJNE FEESTDAGEN !

Op zaterdag 16 december vindt de 2e Santa Run plaats in IJmuiden op initiatief van 6 enthousiaste Rotaryclubs in de regio Midden Kennemerland.  We wensen iedereen een fijne kerst en daarom gaan we lopen voor het goede doel.


Deelname is voor jong en oud, voor sterk en zwak en het gaat om de fun en de onderlinge sfeer van de walk, neem elkaar mee ! 


Meld u aan via de button hieronder, kom in de kerstsfeer!
Meld u hier aan

WAT DOET ROTARY?

RH

Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander, vaak in de buurt en achter de schermen.


We laten hier graag (een greep uit) onze projecten zien: van vluchtelingenhulp tot vakantieplezier voor álle kinderen, van wereldwijde poliobestrijding tot brunch voor mantelzorgers.


Kijk op de kaart en ontdek wat een Rotaryclub bij jou in de buurt doet.


Rotary in Nederland organiseert met enige regelmaat webinars over interessante onderwerpen voor de Nederlandse Rotarians.

lees verder