© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Santpoort

Welkom op de website van de Rotary Club SantpoortHet Rotary lidmaatschap 

Laat je informeren wat Rotary inhoudt en wat het lidmaatschap voor jou kan (gaan) betekenen. Begin bij de landelijke website van Rotary om te snuffelen wat de reikwijdte en impact van Rotary is, niet alleen voor de wereld maar ook bij jou in de buurt.


Rotary is geen instituut maar een serviceclub. De ervaring van Rotarians is dat het lidmaatschap niet alleen de wereld of jouw buurt, maar ook jouw persoonlijk leven en groei verriijkt. Dat is win-win: dus doen! 


Uiteraard kan je ook iemand van ons bestuur benaderen voor persoonlijk gesprek hoe Club Santpoort concreet invulling geeft aan de idealen van Rotary en de invulling en vormgeving van het persoonlijk lidmaatschap. 

Onze Wijnactie is weer begonnen 

Ook dit jaar organiseren wij als Rotary Santpoort weer een wijn- en champagne actie. De opbrengst gaat naar goede doelen.

Je  kunt de wijn of champagne bestellen via de onderstaande  link.

https://sites.google.com/view/2022-rcsantpoort-wijnactieNa de levering van de wijn/champagne krijg je de rekening via de mail.

Donaties, zonder wijn te bestellen, zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Bankrekening NL 18 ABNA 0570243351 ten name van Stichting Community Service Rotary Club Santpoort onder vermelding van ‘Wijnactie 2022’ .

 

Deze link kun je ook doorsturen naar vrienden familie en collega’s om de wijn/champagne te bestellen.

DUBBEL FEEST , want....


1) ROTARY bestaat 100 jaar ! 

Op 4 maart 2023 doen wij mee met de landelijke Estafette.  Iedereen die met ons wil kennismaken kan dan langskomen! Plaats en tijdstip volgt nader. 

https://www.rotary.nl/1002) Onze club bestaat 50 Jaar ! 

Dat vieren we met een Clubreis onder de actieve leden , maar onze oud leden kunnen zich melden bij het bestuur voor hun beste herinneringen van weleer. ..

Uit ons Maandbericht Maart 2012: