Welkom op de website van de Rotary Club Santpoort

In actie voor Free a Girl

Doe mee aan de auto én fiets rally medio 2018. Voor family en friends. Deze rally is ook voor fietsers, dus geen benzine nodig. De organisatie ligt in handen van de twee Rotaryclubs Santpoort en IJmond en de Soroptimistenclub Haarlem.


Meer informatie en inschrijving

Tzt komt meer informatie op de website.


SANTA RUN, FIJNE FEESTDAGEN !

Op zaterdag 16 december vindt de 2e Santa Run plaats in IJmuiden op initiatief van 6 enthousiaste Rotaryclubs in de regio Midden Kennemerland.  We wensen iedereen een fijne kerst en daarom gaan we lopen voor het goede doel.


Deelname is voor jong en oud, voor sterk en zwak en het gaat om de fun en de onderlinge sfeer van de walk, neem elkaar mee ! 


Meld u aan via de button hieronder, kom in de kerstsfeer!
Meld u hier aan

DISTRICTSMANIFESTATIE

nf

Het staat al geruime tijd aangekondigd in onze district agenda!

Op zaterdag 9 juni sluit ik het Rotaryjaar 2017-2018 en mijn ‘gouverneursleven’ af met de Rotary District Manifestatie “Het Verschil Gemaakt” in de Cultuurkoepel in Heiloo.

WAT IS DE BEDOELING?
Het thema van dit jaar is ‘Rotary making a difference’. De logische vraag is nu: Hoe hebben de Rotaryclubs in ons district dit jaar het verschil gemaakt en voor wie?

Met het ‘hoe’ laten we zien en horen welk(e) actie, evenement, project, activiteit(en) we gedaan/uitgevoerd hebben.

Belangrijk is voor ‘wie’ we dit hebben gedaan. Voor welke goede doelen (personen, organisaties, projecten, instellingen…) is dit van (groot) belang geweest?
VOOR WIE IS HET VERSCHIL GEMAAKT?

De vorm, waarin dit allemaal gegoten wordt, is een ‘markt’ met kraampjes, standjes en statafels met daarnaast een aantal (korte) plenaire presentaties (filmpje, pitch, foto’s, sheets, demonstratie….).

MEER INFORMATIE