HELP SINT-MAARTEN

 De actie van de 3 Westlandse Rotaryclubs, Westland,

Westland Polanen en Wateringen heeft bijna € 10.000,-- opgeleverd! Vanuit het district van deze clubs is totaal € 60.000,-- overgemaakt t.b.v. shelterboxen voor Sint-Maarten.


Onze hartelijke dank aan een ieder die aan dit mooie resultaat heeft bijgedragen. 

LICHTJESFEEST IN WATERINGEN

 Lichtjesfeest in Wateringen op vrijdagavond 15 december aanstaande!


Dankzij de bijdragen van gulle sponsors kan Rotary Wateringen weer een gezellige kerstviering verzorgen. Deze vindt, net als de afgelopen jaren, plaats voor het Oude Raethuis op het Plein. Het programma op vrijdagavond 15 december ziet er als volgt uit:

Tussen 18.30 – 19.00 uur verzamelen de kinderen en begeleiders zich voor de lampionoptocht bij de St. Jan. Na het zingen van kerstliederen zal deze feestelijke optocht, begeleidt door onder andere percussieband Phoenix, op weg gaan naar het Plein. Daar aangekomen zal onze interim burgemeester mevrouw Agnes van Ardenne de lampjes in de kerstboom ontsteken. Met gratis glühwein, chocolademelk en oliebollen voor iedereen gaan we er met elkaar een mooi en warm feest van maken! Ook dit jaar wil Rotary Wateringen tijdens de kerstperiode een bijdrage geven voor een goed doel. De meeropbrengst van het sponsorgeld wordt overhandigd aan Skate 4Air team Westland.


De  leden van Rotary Wateringen zien u graag op vrijdagavond 15 december aanstaande, zodat we met elkaar deze bijzondere periode in het jaar kunnen inluiden!

 

contact

Wilt u meer weten over onze club of de acties die wij voeren?

Mail naar: rotarywateringen@gmail.com