© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Restaurant De Markies
Heel jong Woerden bakt.
5 weken ijspret vor alle lagere school kinderen
Schoolschaatsen
Curling competitie
Uitblazen na Triatlon voor sponsering waterproject in Uganda
Schoonmaken van beelden aan de Singel
Water lopen voor Uganda

Rotaryclub Woerden Oude Rijn

Nieuws


Nieuwsarchief

Club Woerden-Oude Rijn

logo Rotary Woerden-Oude Rijn

ROTARYCLUB WOERDEN OUDE-RIJN

Welkom op de site van Rotary Woerden Oude-Rijn. Wij zijn een netwerkorganisatie die midden in de samenleving staat. Als maatschappelijk betrokken professionals en inwoners van Woerden en de regio willen we graag vrijwillig onze bijdrage leveren aan een plezierige samenleving. Dat doen we door ‘dienstbaarheid aan een ander' boven ons eigen belang te stellen. We willen helpen en ondersteunen waar dat kan en mag. ’Kennis en menskracht leveren’ vinden we waardevoller dan direct de portemonnee te trekken. We vernieuwen van binnenuit en gaan met onze tijd mee.

lees meer

Er zijn voor elkaar

Er daadwerkelijk zijn voor onze omgeving en voor elkaar: dát is wat we willen, bij Rotaryclub Woerden Oude Rijn. Met veel plezier geven we daar steeds opnieuw inhoud aan. We doen dat met een caleidoscoop aan activiteiten en projecten. Van de Woerdense ijsbaan in december tot ondersteuning van taalprojecten of de voedselbank (met ons perenproject), van vuurwerkbrillen voor basisscholieren tot het organiseren van bakwedstrijden (Heel Jong Woerden Bakt) of concerten voor een goed doel (Lenteconcert Oudewater).

Ook internationaal staan we ons mannetje: we runnen een ‘schoon-water-project’ in Kenya, dragen bij aan acties als ‘Polio de wereld uit’ en bieden shelterboxes aan in rampgebieden.

Lid zijn van Rotary is veelzijdig en inspirerend. Kijk maar eens van Jörgen Raymann (zelf ook Rotarian) er over te melden heeft. 

lees meer