© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

2011 Jeugduitwisseling

Gastvrije ontvangst voor Roemeense student bij Rotaryclub Zierikzee

Rotary Club Zierikzee heeft  de afgelopen maand een gastvrij verblijf aan geboden aan een twintig jarige student uit Roemenië.

De student Tudor Costinas was een maand bij leden van de club in het kader van een Rotary New Generation Exchange programma.

Tudor Costinas studeert in Cluj Napoca “PR en Communicatie”. Hij had aangegeven een speciale belangstelling te hebben voor het modevak en ervan te dromen ooit een eigen bedrijf in Roemenië te kunnen op te kunnen zetten.

Een werkgroep/ jeugdcommissie binnen de Rotary Club Zierikzee heeft met veel ondersteuning van het lokale bedrijfsleven een interessant  programma voor Tudor kunnen samenstellen. Uiteraard heeft hij  in deze weken ook veel gezien van Zeeland en van Nederland.

Het waren voor deze jongeman leerzame en intensieve weken waar hij voldaan en dankbaar op terug kijkt.

https://rotaryclubzierikzee.worldsecuresystems.com/_photos/TudorCostinas1.JPG

https://rotaryclubzierikzee.worldsecuresystems.com/_photos/TudorCostinas3.JPGhttps://rotaryclubzierikzee.worldsecuresystems.com/_photos/TudorCostinas2.JPG

https://rotaryclubzierikzee.worldsecuresystems.com/_photos/TudorCostinas4.JPGhttps://rotaryclubzierikzee.worldsecuresystems.com/_photos/TudorCostinas5.JPGhttps://rotaryclubzierikzee.worldsecuresystems.com/_photos/TudorCostinas6.JPG