© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Voorjaarconcert

Datum/Tijd
za 06 april 2024 | 20:00 - 22:00
Locatie: Goede Rede

Meesterpianist Willem Brons geeft een solorecital in het jaarlijkse benefietconcert,  georganiseerd door Rotary New Town Almere. Voorprogramma van de beste jonge muziektalenten. 

Toelichting op het programma

Meesterpianist Willem Brons brengt vanavond een programma met werk van Schumann. Een prachtig Voorjaarsconcert, ingeleid met een optreden van de beste jonge talenten. De opbrengst is bestemd voor Stichting Muziektalent Almere.

Meer informatie over het programma volgt!

Willem Brons

De Almeerder Willem Brons is een zeer veelzijdig pianist en thuis in het werk van vele componisten. Hij heeft een omvangrijke muziekcarrière vanaf 1969. Hij geeft recitals en speelt in grote orkesten, zowel in Nederland als internationaal. Daarnaast heeft hij een grote reputatie als docent en ‘lecturer’, geeft regelmatig masterclasses, ook aan jong talent.

Het goede doel: Stichting Muziektalent Almere

Stichting Muziektalent Almere is de opleiding voor jong muzikaal talent in Almere. Zij stimuleert jonge ambitieuze musici om het hoogst mogelijke niveau te bereiken, bereiden de leerlingen voor op het conservatorium. De stichting biedt een opleiding met lessen in muziektheorie, gehoortraining, correpetitie, workshops, projecten, examens en geeft advies op maat.
De opleiding is toegankelijk voor leerlingen t/m 18 jaar voor alle instrumenten en zang met minimaal 2 jaar leservaring. Muziektalent Almere maakt gebruik van ruimtes van CKV Almere.

Rotary Almere New Town

Dit benefietconcert wordt georganiseerd door Rotary Almere New Town.