© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

9 december 2021: Ontsteken kerstlichtjes

9 december 2021: Kerstlichtjes worden officieel ontstoken in de kerstboom op de Varkensmarkt

Donderdagavond 9 december 2021 rond 19u00 worden de lichtjes van de Kerstboom op de Varkensmarkt officieel ontstoken door de voorzitter van Rotaryclub Amersfoort-Regio, Jaap Camman. Iedereen is welkom om te genieten van dit schouwspel!
Ook de diashow met logo’s van de hoofdsponsors draait vanaf dat moment tijdens winkelopeningstijden.

Al vele jaren organiseert Rotaryclub Amersfoort-Regio een Kerstlichtjesactie waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Dit jaar komt de opbrengst van de Amersfoortse kerstlichtjesactie 2021 geheel ten goede aan het ”Diner van 100! 100% genieten!” dat de gezamenlijke Rotaryclubs van Amersfoort organiseren. Dat is een mooi diner als moment van verbinding voor 100 Amersfoorters die niet kunnen terugvallen op een gezin, familie of vrienden. We richten ons speciaal op de mensen met al een leven achter zich en die nu de mensen missen om dat mee te kunnen delen. Die mensen brengen we graag samen, juist ook degenen die wat minder mobiel zijn en wat minder makkelijk de deur uit komen.

De Kerstlichtjesactie houdt in dat het aantal lichtjes dat gaat branden afhankelijk is van de bijdragen van zowel ondernemers als particulieren. Zij kunnen lichtjes à € 2,50 per stuk sponsoren, waarbij wij ondernemers zouden willen vragen om evenveel lichtjes te sponsoren als er werknemers in dienst zijn.

Hoe meer lichtjes, hoe meer geld voor het goede doel!.

Niet alle kerstlichtjes zijn gesponsord. Ook u kunt mee doen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze flyer.