Discon 2018. Laat je inspireren!

Verleg die steenAlmere, zaterdag 14 april 2018
09.30 – 16.00 uur

Een inspirerende en interactieve dag met korte workshops binnen de thema’s: Zichtbaarheid, Diversiteit en Intergenerationele verbinding. Welke sprekers zijn er te horen? Op de dag zelf maak je een keuze uit de te volgen workshops.
Alvast een tipje van de sluier:

-

Aart Bontekoning, veranderkundige en generatie expert, o.a. auteur van de boeken “Het generatieraadsel” en “Generaties en de jeugd van tegenwoordig”.

-

Mo Hersi, een jonge inspirerende Almeerder die een experimentele roadtrip maakte door Nederland met de vraag: Wat hebben Jezus, Mozes, Mohammad, Superman en Tony Montana met elkaar gemeen?

-

Randall van Poelvoorde, Robotisering; Randall is een disruptive technology strategist, ondernemer, keynote spreker en verbonden als gastdocent aan Nyenrode Business Universiteit


Kei van het jaar Award
De gouverneur heeft tijdens haar clubbezoeken zich laten inspireren door alle clubactiviteiten Er zijn 3 initiatieven genomineerd. Jij bepaalt tijdens de Discon ’18 wie de “Kei van het jaar” award ontvangt.

De locatie
Aeres MBO Almere / Het Groene Lyceum
Heliumweg 1
1362 JA Almere – Poort

Schrijf je nu in
Ja, ik kom graag naar de inspiratiedag. Klik hier en schrijf je snel in voor deze dag voor inspiratie. De kosten zijn € 25,-- per persoon. Jongeren tot 30 jaar / Rotaracters € 10,--.

Lies van Wijngaarden
Gouverneur Midden Nederland