© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Ryla 2023

Meld voor 15 februari een (diversity) deelnemer aan

Inmiddels staat het bij alle clubs op de radar: het volgende Rotary Youth Leadership weekend van District Midden-Nederland zal plaatsvinden van 30 maart t/m zondag 2 april in Doorn.

Doel van RYLA is om jonge mensen van 20 tot 26 jaar gedurende een intensief weekend hun leiderschapscapaciteiten te helpen ontdekken en ontwikkelen. Diversiteit en inclusiviteit staan ook dit jaar weer hoog in het RYLA-vaandel. De clubs worden dan ook uitgedaagd niet alleen deelnemers aan te dragen vanuit hun eigen gelederen, maar na te denken over kandidaten die minder makkelijk in contact komen met dit type kansen. Mocht dit lastig zijn: de RYLA commissie kan hierbij helpen, zij staan in contact met een organisatie die diversiteit in het bedrijfsleven ondersteunt. Voor vragen hierover: contacteer het RYLA team op aanmeldingen@RYLA-District1570.info

Inmiddels hebben al veel Rotaryleden zich aangemeld als “coach” om op zaterdag 1 april in diverse rollen een unieke ervaring voor de jongeren creëren en constructieve feedback geven. 

Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar de RYLA Pagina op de district website.