© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Discon 2009 Aalsmeer


Van harte nodig ik U en Uw partner uit

voor een bijzondere conferentie van ons district 1580 op zaterdag 9 mei 2009 in de inspirerende en aantrekkelijke omgeving van 'de Arendshoeve'. 

Deze conferentie staat in het teken van microfinanciering. Met behulp van kleine kredieten kunnen steeds meer mensen een eigen bestaan opbouwen. Wereldwijd moeten één miljard mensen rondkomen van nog geen dollar per dag. Microfinanciering helpt hen om uit het dal van armoede omhoog te klimmen en daardoor hun eigenwaarde te verhogen.
Microfinanciering heeft zijn waarde bewezen doordat al 150 miljoen mensen gebruik hebben gemaakt van deze ondersteuning. Maar nog vele miljoenen wachten op onze helpende hand. Daarom is er nog steeds veel geld nodig. In Nederland is Prinses Maxima de bekendste ambassadeur van het microkrediet.
Mede door haar stimulerende activiteiten zetten organisaties zich in om deze methode tot een succes te maken. Samen met u wil ik een bijdrage daar aan leveren. Juist in een onzekere economische periode is het extra van belang, dat wij de armoede in de wereld blijven bestrijden en dat kan bij uitstek door microfinanciering.

Ik hoop u en uw partner te mogen ontmoeten en welkom te heten op
zaterdag 9 mei voor een dag met veel vriendschap en inspiratie.

Joost Hoffscholte
Gouverneur district 1580

inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Helaas, inschrijving is niet meer mogelijk

4 mei 2009