WELKOM OP DE WEBSITE VAN ROTARYCLUB MEPPEL

Outside the Box

Outside the box

“Als je altijd blijft doen wat je altijd gedaan hebt,
krijg je altijd wat je altijd gekregen hebt”, Einstein.

Denken en werken vanuit bekende kaders is voor velen gemeengoed. Ook voor ons als Rotaryclub.

Met het jaarthema “outside the Box” willen we ons als club, maar ook ons als personen, bewegen om verandering te ondergaan. Niet direct oordelen, niet direct een mening, maar de ruimte en tijd nemen om te ervaren.

Na het overwinnen van de angst in het vorig clubjaar, gaan we door met ervaren dat er meer is, dat er andere benaderingen zijn. Dat meer kunnen we bereikend door er over te spreken, maar ook door te luisteren naar ideeën en ervaringen

Laat dat de leidraad zijn voor dit clubjaar en er met elkaar een mooi clubjaar van maken.

Aniek, Programma commissaris
Trea, Secretaris
Harry, Penningmeester
Jan Albert, Voorzitter

Derde Reestwalk een groot succes

Reestwalk 2019

DE SCHIPHORST, 3 november 2019 

De ReestWalk 2019 vond zondag jongstleden voor de derde maal plaats, Wederom genoten meer dan 1000 wandelaars van het Reestdal en het onverwacht zachte en mooie weer. Er werd gestart en gefinisht op Châteauhotel- en restaurant de Havixhorst. 

Tijdens beide routes (5 of 15 kilometer) werd men op diverse plekken  verrast en verwend met live muziek, kunst, poëzie, hapjes en drankjes. Ook kon er worden geknutseld, gemusiceerd en gepuzzeld. De ReestWalk is een initiatief van Rotaryclub Meppel. Deopbrengst van de ReestWalk 2019 gaat ditmaal naar diverse projecten die alle culturen en jong en oud door middel van muziek verenigen. Dit wordt in samenwerking met Scala Meppel gerealiseerd.