© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Ons jaarthema: '(Her)vinden van Balans'
www.reestwalk.nl
Hervinden door elkaar (weer) te leren kennen: 'LEVENSBERICHTEN, INLEIDINGEN, 5 MIN PRAATJES'
Externe sprekers en bedrijfsbezoeken: INSPIRATIEBRONNEN VOOR VERANDERING EN BEWUSTWORDING
Ons doel: ONS INZETTEN OM ELKAAR TE HELPEN; LEDEN BINNEN DE CLUB EN DAARBUITEN.
Onze ambitie: LEUKER, SOCIALER, RELEVANTER, STERKER
Facebook
Hoe doen we het: 'O.a. GELD INZAMELEN MET DE REESTWALK VOOR GOEDE DOELEN'
Reestwalk website
75 jaar Rotary Meppel - Goud in handen met al 75 jaar denkers, voelers, doeners in de club!

WELKOM OP DE WEBSITE VAN ROTARYCLUB MEPPEL

Jaarthema 'Balans'

Na een jaar waarin COVID-19 centraal heeft gestaan en echt persoonlijk contact bemoeilijkt werd, staat het komend Rotary-clubjaar 2021-2022 in het teken van (hervinden) van balans.

Lang willen wij ook niet meer bij het onderwerp Corona stilstaan. Wij richten ons op de toekomst, op elkaar. Maar voor het feit dat Corona de nodige impact heeft gehad op onze maatschappij, onze Rotaryclub en onze individuele leden kunnen en willen wij uiteraard ook de ogen niet sluiten. Het heeft, op welke manier ook, van eenieder veel gevraagd. Velen van ons zullen beamen dat op meerdere vlakken en momenten de balans zoek was. De getoonde veerkracht, inventiviteit, geduld en betrokkenheid van onze leden is iets om trots op te zijn. Het komend clubjaar zal wat ons betreft in het teken staan van het “hervinden” van de balans binnen de club.

Elkaar weer wekelijks in de ogen kunnen aankijken, echte gesprekken met elkaar voeren en ontdekken welke kwaliteiten er binnen de club zijn. Immers in een succesvol en uitgebalanceerd 'team' zijn verschillende persoonlijkheden vertegenwoordigd; denkers, voelers en doeners, of een combinatie van allen. Alle drie de eigenschappen zijn even belangrijk, zij kunnen niet zonder elkaar. Als hoofd en hart met elkaar in evenwicht zijn, kunnen je handen bergen verzetten. Met alle denkers, voelers, doeners en de 'uitgebalanceerden' in de club hebben wij goud in handen en kunnen wij hopelijk mooie dingen doen voor diegene die dat het meest nodig hebben.

Komend clubjaar is om meerdere redenen een bijzonder jaar;
wij zullen in april 2022 ons 75-jarig bestaan vieren ;-)

Het bestuur Rotaryclub Meppel 2021-2022,
Harry, Joost en Martine, Annette en Tamar.

social wall