© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Giethoorn weekend 2017

In het weekend van 10 tot en met 12 Maart hebben wij weer het jaarlijkse weekend in Giethoorn georganiseerd! Gelukkig hielp het weer ons om er een geweldig weekend van te maken.

Mari uit Brazilië schreef hier een verhaaltje over.

Onze rotex weekend was vrijdag begonnen tuin kwamen we allemaal met een boot naar de accommodatie. Iedereen had zoveel zin in het weekend in Giethoorn. En ja, het was prachtig!

Vrijdag avond waren we in de pier, met een gitaar en gezellig praten!

Zaterdag ochtend waren we vroeg opstaan, het was een beetje moeilijk maar het gewaardeerde. We gingen met de boot naar Giethoorn en we hebben veel gefietst (moeilijk) te vieren de 'International weekend of voluntary work'. We hebben allemaal hard gewerkt. Samen.

s'Nachts hadden we leuke spelletjes met groepen! Het was heel leuk!

Zondag hebben we gekaiakt en gesport.

We hebben veel dingen gedaan en het was een geweldig tijd! Maar de belangrijkste ding is dat we waren samen. We versterking onze vriendschappen, en we hebben gemaakt zelfs nieuwe (ROTEX en newbies). We wisselen ervaringen en delen vreugden en angsten. We onderwijzen en leren van nieuwe culturen. Dat is wat de uitwisseling programma gaat over! En onze groep, en onze rotex zijn echt de beste!

Voor meer foto’s kijk in het Fotoalbum