© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Selectieweekend Lunteren 2016

Selectieweekend 2016

Hieronder kunt u het verslag van Nikki Mureau uit District 1560 over het selectieweekend vinden.

Daar stond ik dan met mijn koffer, kussen, slaapzak, gitaar en zelfgemaakte poster. Doei pap en mam, je dumpt je spullen in de slaapkamer en daar begint het al. Overal nieuwe mensen. Voorstellen, eten, kennismaken en kletsen: de hele vrijdagavond lang.

Dan, na een redelijk korte nachtrust begonnen we de zaterdag vroeg, maar wat was het een heerlijke dag. Naast het vele dansen en zingen van ons jaarlied (dat nog steeds in mijn hoofd zit) was het vooral een hele inspirerende en nuttige dag. We kregen vele presentaties over mogelijke uitwisselingslanden door enthousiaste rebounders. Elk verhaal was anders en elk verhaal was leuk. Dus de top 3 landenkeuze die we die dag ook op moesten stellen werd gelijk lastiger, want ja, elk land is leuk. Verder hebben we de zaterdag veel doorgebracht met de Rotexers: van serieuze gesprekken over problemen die je tegenkomt bij een uitwisseling tot hilarische teamspellen.

Na (alweer) een korte nachtrust stond de zondag op ons te wachten. De ochtend begonnen we met ochtendgymnastiek want we moesten natuurlijk wel warm zijn voordat we ons jaarlied gingen presenteren aan onze ouders die kwamen. Verder zijn natuurlijk de gebruikelijke jaarfoto’s en district foto’s gemaakt tijdens een gezellige wandeling. Na de lunch, het inpakken van je spullen, nog meer kletsen, helpen opruimen, het bedanken van de organisatie en de Rotexers, en afscheid nemen zit je toch weer in de auto op weg naar huis. Wat ik eraan overgehouden heb? Nieuwe vrienden, een onwijs leuk weekend, veel informatie en ervaringen, motivatie voor de voorbereiding, een landenkeuze en HEEL VEEL ZIN IN MIJN UITWISSELING!

Ik heb er van genoten!

Meer foto’s kunt u vinden in het Fotoalbum