© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Feestmiddag

Rotary organiseert feestmiddag voor Merenhofbewoners

Op zaterdagmiddag, 15 augustus trok een lange stoet rolstoelen met begeleiders door Abcoude, van de Merenhof naar het viscentrum op weg naar wat een heel leuk feestje zou worden. Het viscentrum was vrolijk versierd en in gereedheid gebracht om de gehandicapten eens flink te verwennen. Na een welkomstwoord werd er een drankje geserveerd met taartjes van bakker Both.

Wie dat wilde kon een hengeltje uitwerpen of een rondleiding maken in het fort Abcoude. Intussen waren de koks van het viscentrum druk doende om een heerlijke barbecue te verzorgen.

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers kon deze dag zo succesvol zijn. Naast de organiserende Rotarians waren vele vrijwilligers actief van viscentrum en stichting Fort. Onze speciale dank gaat uit naar de jongeren van de hockeyvereniging, die fantastisch hebben geholpen om het de feestgangers naar de zin te maken. We kijken terug op een geweldige dag, waarbij vooral het contact met de Merenhofmensen hartverwarmend was. Kortom een dag met een gouden randje!