© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Seniorenmiddag Maria-Oord

Rotary verzorgt gezellige middag in Maria-Oord 

Op zaterdag 18 maart organiseerde Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude een gezellige middag voor de senioren van Maria-Oord.  In samenwerking met De Muze van Abcoude, onder de bezielende leiding van Marjolein Macrander, werden country liedjes ten gehore gebracht die de sfeer van het Wilde Westen opriepen.

De belangstelling was overweldigend. Veel bewoners werden door familie en vrijwilligers opgehaald van hun kamers om in de grote zaal Brinkzicht allereerst te genieten van een kopje koffie of thee met een ‘Rotary-gebakje’. 

De leden van Café Chantant van de Muze presenteerden een vrolijk programma met golden oldies van Country & Western vedettes. Vooral het bekende Joleen, Joleen van Dolly Parton kon op bijval rekenen. Maar ook Stand By Your Man van Tammy Wynette viel in de smaak en met de klassieker van John Denver Take Me Home, Country Roads  werd enthousiast meegeklapt en gezongen. Het publiek kon ook genieten van eigentijdse Nederlandse hits, zoals Roller Coaster van Danny Vera. Na een dankwoord van Marlène van Leeuwen (afdeling Welzijn, Maria-Oord) werd de middag feestelijk afgesloten met een sapje en een bitterbal.  Het was een geslaagde middag!