• Welkom!
  • Bijeenkomsten
  • Inspirerende sprekers
  • Goede doelen
  • NLdoet
  • Familieactiviteiten
  • Fellowship
  • aftrap van de verkoop tulpenbollenEnd Polio Now
  • opschorting bijeenkomstenlees meer
Welkom bij Rotaryclub Maas en Waal
We komen op vrijdag vanaf 17.00 uur bijeen in De Weeghbrug te Wamel

Onze wekelijkse bijeenkomsten

Wij zijn een kleine, maar actieve club van twintig leden. Wekelijks komen wij op vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur op onze vaste locatie De Weeghbrug in Wamel bijeen (www.deweeghbrug.nl). Elke bijeenkomst heeft een vaste opzet; er is een inhoudelijk deel en een deel waarbij we op informele wijze met elkaar de maaltijd nuttigen. Geregeld nodigen wij sprekers uit voor een interessante lezing. Bij deze bijeenkomsten is iedereen van harte uitgenodigd om te ervaren wat Rotary inhoudt. 

Wilt u meer over onze bijeenkomsten weten? Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Of wilt u zelf een lezing komen geven? Kijk dan even op onze pagina 'Rotaryclub Wamel Maas en Waal' (klik hier) of neem contact met ons op: info@rcmw.nl. 


Waarom Rotary?

Rotary heeft als motto: service above self – dienstbaar zijn aan anderen. Alle clubs en hun leden streven dit motto na door projecten op te zetten, door geld in te zamelen voor goede doelen of door in de buurt gewoon met ‘handjes’ aan iets mee te helpen. 


Eén van die projecten is onder andere 'waaljutten' (zie foto). Sommige van onze projecten zijn groter van opzet; een goed voorbeeld hiervan is Botary Maas & Waal. Voor meerdere activiteiten van RC Wamel-Maas&Waal kunt u een kijkje nemen op de pagina 'Activiteiten & eigen projecten'. 
  
Voor meer en actuele clubinfo kunt u ook op onze eigen Facebookpagina terecht.

Wilt u weten waarom onze voorzitter Rotaria is? Lees 'een woord van de voorzitter'. 
Wilt u meer over ons weten?


Rotary is een wereldwijd netwerk van serviceclubs met meer dan 1 miljoen leden. Binnen Nederland zijn de 500 clubs verdeeld over 7 districten.
Wat Rotary landelijk doet, leest u in Rotary Magazine.
 
Om te zien wat er binnen ons district allemaal gebeurt, bezoekt u de website van Rotary Nederland of de districtspagina op Facebook.
 
Op de site RotaryHelpt ziet u wat clubs door het hele land aan projecten organiseren. Hebt u zelf een project waarbij u ook wat extra steun kunt gebruiken? Neem contact op met onze club: info@rcmw.nl. 
 
Wat Rotary als serviceclub verder inhoudt, vindt u hier.