© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Santa Run Weert 2017 komt er aan!

Inschrijving van start

De Santa Run Weert komt er aan!

WEERT – Op zondag 17 december gaat de eerste Rotary Santa Run van start. Op deze zondag kleurt Winters Weert kerstrood. Loop jij ook mee voor het goede doel?

De kou hangt weer in de lucht en de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Op zondag 17 december 2017 gaan kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden, collega’s en kennissen hand in hand. Op deze zondag kleurt Winters Weert kerstrood.

De Rotary Santa Run Weert is een initiatief van de Rotary Club Weert. De Santa Run is een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak door Weert wandelen. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting. De wandeling is ca. 3,5 km door en langs het centrum van Weert op verschillende plaatsen staat live muziek. Iedereen kan dus meedoen!

De start is om 15.00 uur in het Franciscus Huis Weert. Na afloop is er vanaf 16.00 uur een swingende Christmas afterparty.

Deelname voor volwassen bedraagt € 10,- en voor kinderen € 5,- inclusief kerstpak en herinneringsmedaille.

Inschrijven kan via de website Santa Run Weert https://weert.rotarysantarun.nl/

Rotary is een wereldwijd netwerk van geïnspireerde individuen die hun passie vertalen naar relevante maatschappelijke doelen om het leven in samenlevingen te verbeteren. Rotary biedt diensten aan anderen, bevordert integriteit en begrip voor elkaar in de wereld, bevordert goodwill en vrede door de samenwerking van zakelijke, professionele en maatschappelijke leiders.

https://weert.rotarysantarun.nl

https://www.facebook.com/RotaryWeert