Onze KARTDAG staat gepland voor 23 februari 2019!! De tweejaarlijkse BOOTTOCHT, welke wordt bekostigd uit de opbrengsten van de KARTDAG, wordt gehouden op 19 juni 2019.

Rotary steunt spelen in Moerdijk

Rotaryclub Zevenbergen steunt de aanschaf van speeltoestellen voor kinderen met een handicap in de kern Moerdijk met een bedrag van €5000,-. Ook in Bn deStem stond een vermelding hiervan.

lees BNdeStem

Doppers schooljeugd de Toren

Basisschool de Toren in Zevenbergen heeft de week van 28 mei 2019 een feestweek ivm het 50 jarig bestaan van de school. Op voordracht van onze stichting Community Service  ( Dienstbaarheid aan de samenleving) hebben we hier 180  “”DOPPERS””  aan de leerlingen mogen overhandigen in het kader van gezond eten en drinken.

OndernemersGala Moerdijk

0Rotaryclub Zevenbergen e.o. organiseerde op 10 mei 2019 weer het Ondernemersgala Moerdijk.

De opbrengst van € 17.500 netto is bestemd voor slachtoffers van tyfoon Yolanda in de Filipijnen. We gaan weer huizen bouwen!!
De FOTO's en een VIDEOFILM film van het succesvolle Het Ondernemersgala Moerdijk editie 2018/19 kunt u door op het woord te klikken bekijken.


          PERSBERICHT 15 maart 2018

Rotaryclub Zevenbergen e.o. organiseert Ondernemersgala Moerdijk 2018

Opbrengst bestemd voor slachtoffers van tyfoon Yolanda in de Filipijnen

Het Ondernemersgala Moerdijk editie 2018 wordt dit jaar georganiseerd door Rotaryclub Zevenbergen e.o. Het gala, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, vindt plaats op 25 mei a.s. in de sfeervolle ambiance van De Stad Klundert.

“Het ondernemersgala staat bekend als een unieke gelegenheid voor ondernemers uit Moerdijk om hun bestaande of nieuwe relaties een onvergetelijke avond te bezorgen. Onder het genot van culinaire hoogstandjes op één van de mooiste plekken in de gemeente Moerdijk kunnen ondernemers hun netwerk verstevigen. En daarmee steunen zij ook nog eens een goed doel”, vertelt Frank van Kuijck, voorzitter van het gala vol enthousiasme.

Verkiezing Meest innovatieve ondernemer Tijdens de avond staat de verkiezing van de Meest innovatieve ondernemer van Moerdijk centraal. Een deskundige jury, bestaande uit Jac Klijs, burgemeester van de gemeente Moerdijk, Henk Rosman, directeur van REWIN West-Brabant en Rob Huijbers, projectmanager van Avans Entrepreneurs Center, beoordeelt de genomineerden. Zij wordt daarbij ondersteund door studenten van Avans Hogeschool. Uit een voorselectie van drie genomineerden wordt uiteindelijk een winnaar gekozen. Op de avond zelf wordt bekend gemaakt wie de titel Meest innovatieve ondernemer van Moerdijk een jaar lang mag dragen.

Opbrengst bestemd voor slachtoffers orkaan Filipijnen Ondernemers kunnen een tafel of een aantal stoelen voor deze avond kopen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de bouw van woningen voor slachtoffers van de tyfoon Haiyan, in de Filipijnen bekend als tyfoon Yolanda. Een aantal leden van de Rotaryclub is zelf net terug van hun eerste bouwreis daar. “Een enorme belevenis. De bewoners leven daar in armoedige omstandigheden. We bouwden een week lang samen de stichting Red Horse Company en bewoners mee aan vier duplexwoningen voor families die het slachtoffer waren van tyfoon Yolanda. En we zagen met eigen ogen dat het geld goed terecht komt. Daarom hebben we dit doel ook gekoppeld aan het Ondernemersgala”, licht Rotary lid Pieter den Hollander toe.

Meer info Gala

De 2-jaarlijkse BOOTTOCHT wordt gehouden op 19 juni 2019.

Iedere twee jaar organiseert Rotaryclub Zevenbergen e.o. een boottocht voor oudere, soms eenzame, mensen. Zij worden een dag uit hun isolement gehaald en door onze club getrakteerd op een rondvaart over de Brabantse en Zuid-Hollandse wateren.

Volop eten, drinken en muziek aan boord. Veel plezier en elkaars gezelschap maken deze dag tot een groot succes. Aanmelding voor deze dag in juni 2019 kan via thuiszorgorganisatie en/of verzorgingstehuis.