© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Voorjaarswandeling op zondag 22 mei!!

Doe gezellig mee.

Rotaryclub Zevenbergen combineert het nuttige graag met het aangename. Vandaar een heerlijke frisse voorjaarswandeling door de prachtige natuur. De opbrengst komt geheel ten goede aan de aanleg van educatieve tuinen in West Brabant, de organisatie van een boottocht voor zelfstandig wonende eenzame ouderen en ons huizenbouw-project in een tsunami-gebied op de Filipijnen. Zondag 22 mei 2022 En een aangepaste route voor de kleintjes Vertrekpunt ’s Heeren Vrunten in buitengebied Etten- Leur. Parkeervoorziening aanwezig. Starttijd Tussen 10.30 en 13.30 uur (Voor alle tochten) (kunt u zelf bepalen) Inschrijven Online : https://rotaryzevenbergen.nl/ of aan de start op 22-05-22 (ter plaatse alleen contante betaling mogelijk) Info via: Rc.zevenbergen@gmail.com Kosten € 6 voor volwassenen en € 4 voor kinderen tot 12 jaar inclusief 2 consumpties (koffie/thee en koek. Foodtrucks en suikerspin aanwezig! Dus vergeet uw portemonnee niet

Beste Kartliefhebber,

AL VELE JAREN HEEFT U VAN ONZE ROTARYCLUB AAN HET BEGIN VAN HET JAAR EEN UITNODIGING ONTVANGEN OM ROND DEZE TIJD MEE TE DOEN MET ONZE KLASSIEKER; “DE ROTARY KARTDAG”. NA CA. 15 JAAR DIT MET RUIM 30 DEELNEMENDE TEAMS GEORGANISEERD TE HEBBEN MAG JE MET RECHT VAN EEN KLASSIEKER SPREKEN.


Februari 2020 was de laatste keer, achteraf gezien net vóórdat de wereld voor onverwacht lange tijd opging in een andere werkelijkheid; Corona en haar ontwrichtende werking op de maatschappij met om ons heen vele slachtoffers en al haar beperkingen op samenzijn. Deze gevolgen waren dermate zwaar dat wij jaargang 2021 niet hebben kunnen organiseren maar ook die van dit jaar was voor ons nog teveel omgeven door allerlei onzekerheden. Om die reden hebben wij begin dit jaar dan ook het besluit moeten nemen ook jaargang 2022 niet te moeten willen organiseren. Uit tal van reacties hebben wij begrepen dat we daarmee vele kartliefhebbers en deelnemers van de dag teleur hebben moeten stellen maar ook bij ons als organiserende club was er teleurstelling aangezien wij hierdoor geen fundraising voor onze mooie projecten konden realiseren. De opbrengst van deze dag vormt namelijk een belangrijke basis van waaruit wij als club onze serviceprojecten bekostigen zoals onze jaarlijkse boottocht voor ca. 200 alleenstaande ouderen, een huizenproject voor orkaanslachtoffers in de Filipijnen, shelterboxen voor rampgebieden en nog veel meer. Meer informatie hierover is te vinden op de website van onze Rotaryclub Zevenbergen www.rotary.nl/zevenbergeneo Onze Rotary Kartdag heeft zich in de achterliggende jaren bewezen en heeft in die tijd een grote kern van trouwe deelnemer weten op te bouwen en is voor veel bedrijven zelfs een jaarlijks bedrijfsuitje en familiedag geworden. Die willen we uiteraard niet teleurstellen en daarom gaan we ons vizier nu al richten op de organisatie van de Rotary Kartdag 2023! We gaan daar samen met Go Kart In, het kartcentrum in Dordrecht een mooie dag organiseren waar het karten de rode draad zal zijn maar waar, zoals u van ons bent gewend, ook tal van andere activiteiten zullen zijn zodat iedereen van jong tot oud zich die dag niet hoeft te vervelen. Wat dat allemaal gaat worden zullen wij u tegen die tijd zeker laten weten maar zal dan ook op onze website van de kartdag zijn te volgen: www.rotarykartdag.nl Aan het eind van dit jaar zullen we u weer een aankondiging van de dag versturen gevolgd door de uitnodigingen en aanmeldingsmogelijkheden. Wij hopen u dan allemaal weer te mogen begroeten op de komende Rotary Kartdag.

De Kartcommissie

Rotaryclub Zevenbergen eo

Rotary went and will go Philipines
Het artikel in BN de Stem
Karten voor het goede doel met volop plezier. We hopen in 2023 weer terug te zijn.
Lees hier het verhaal
Uit de opbrengsten van de Kartdag wordt onder andere de BOOTOCHT betaald!
Klik hier voor foto's een van onze voorgaande boottochten.
In het verleden heeft onze club oa een donatie gedaan aan Tools to Work. Klik hieronder voor meer informatie.
meer info over Tools to Work
Ook de stichting Sint in Moerdijk werd ondersteund.
Klik hier voor meer info over Sint in Moerdijk
Een Mamabus van drivingnurses.org. De organisatie van Suus Theuws die door Rotary Zevenbergen gesteund werd.
meer informatie over de mamabus via www.drivingnurses.org.
Gevulde rugzakjes ( 6 kilo !! ) van Wandelen voor Water.
Naar de landelijke website van Wandelen voor water
Rotary Magazine
lees hier