© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

KART WEDSTRIJD (jaarlijks)

KARTEN MET RC AMSTERDAM-NACHTWACHT, AMEO en BLEEKEMOLEN

Ons clublid Leen Cornelisse organiseert samen met de collega’s van AMEO jaarlijks een KART EVENT.

Een geweldige fundraiser voor onze club! Meer informatie? Vraag één van onze leden.

Wat houdt de KART wedstrijd precies in?

De formule is bekend, never change a winning concept. We treffen wij elkaar in het Paddock bij Bleekemolen Indoorkarting. Alles draait om de elementaire vraag welk team kan in 90 minuten tijd de meeste rondjes rijden.

Het is een wedstrijd voor maximaal 20-22 teams. Elk team moet uit minimaal 3 deelnemers bestaan (minimale leeftijd 16 jaar) en er moet minimaal 5 keer per team gewisseld worden. En vergeet niet dat iedereen de volgende dag weer aan het werk moet.
  

Bijzonder blijft dat Bleekemolen indoor karting voor deze gelegenheid beide banen aan elkaar koppelt zodat het hele kartcentrum ‘voor ons’ is.
 
Wat hielden de vorige edities ook alweer in?
Het principe is heel simpel; het team wat de meeste rondjes rijdt in 1,5 uur heeft gewonnen, krijgt een prachtige beker, champagne en 1 jaar lang erg veel respect van alle andere deelnemers.
Het meedoen is het belangrijkste hoewel voorin meerijden toch wel erg noodzakelijk is voor het aanzien binnen de groep zal ik maar zeggen. Ik zou graag eens willen weten hoe dat is trouwens, voorin meerijden……