Archief

Oude mobile telefoons voor Malawi
Dominique en Matthieu doen vrijwilligerswerk in Malawi. Ze helpen de lokale bevolking op te treden tegen stroperij. Op 10 oktober bezoeken ze de Rotary Bussum om meer te vertellen over hun werk. Mocht je nog oude telefoons hebben en willen doneren, neem ze dan mee, hier zijn we erg blij mee! Ook oude digitale camera’s of GPS-en zijn nodig en dus welkom als rechtstreekse giften aan de scout teams.
Rotary Bussum helpt BermBende
Leden van Rotaryclub Bussum sloten zich aan bij de BermBende en gaven de omgeving van het station Naarden-Bussum zaterdag een beurt.
Gooisch KinderConcert 2012
Via de site van het Gooisch Kinderconcert staat alle informatie en kunt u online kaarten kopen.
Boekenverkoop voor shelterbox
1550 euro voor Stichting Hopeful Childrencentre
De traditionele boekenverkoop op Bussum Cultureel door Rotary Bussum heeft dit jaar een recordopbrengst opgeleverd van maar liefst 1550 euro opgeleverd. Dit bedrag wordt geschonken aan de Stichting Hopeful Childrencentre in Cambodja . Deze stichting zet zich in om in een project samen met enkele jonge vrijwilligers uit Nederland de sanitaire voorzieningen van een school in de provincie Takeo (Cambodja) drastisch op te knappen. De school heeft met ruim 250 leerlingen slechts 2 oude toiletten in een apart gebouwtje. Rotary club Bussum ondersteunt een van de Nederlandse vrijwilligers die daar binnenkort aan de slag gaat. Het project past uitstekend in het Rotary thema voor dit jaar; schoon (drink)water voor iedereen.