© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Hoe kan ik lid worden van Rotary?

Welkom op onze districtsite en fijn dat je belangstelling hebt voor Rotary. Op de website kun je het één en ander over de activiteiten in ons district en de clubs lezen, maar het is ook interessant om onderstaande filmpjes (YouTube) te bekijken.

 

 

 

 

Als je na het zien van deze films het idee hebt dat Rotary bij je past en jij bij Rotary, dan nodigen wij je uit je belangstelling te tonen. Hoewel Rotary diverse regels kent voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club, is het zeker mogelijk je belangstelling zelf kenbaar te maken om lid te willen worden van Rotary. Zowel vrouwen als mannen die werkzaam zijn en maatschappelijk betrokken zijn, zijn welkom.

Wanneer je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van Rotary, nodigen wij je uit het formulier in te vullen.

De gegevens die wij langs deze weg ontvangen, worden door de Ledencommissie bekeken en doorgestuurd naar een club die het best lijkt te passen bij wat je hebt opgegeven. Als dat om meerdere clubs kan gaan, kan het zo zijn dat iemand uit het district je eerst benadert. In elk geval zal op een redelijke termijn contact met je worden opgenomen voor het maken van en afspraak.

Je ontvangt uiteraard altijd bericht van ons, ook als wij het idee hebben dat het lidmaatschap van een club minder passend is. Het zal duidelijk zijn dat met de toegezonden informatie vertrouwelijk wordt omgegaan.

Kortom:

- Fijn dat je belangstelling hebt voor het lidmaatschap van Rotary!

- Bent je werkzaam in een bepalende of specialistische functie?

- Heb je tijd en zin om je in te zetten voor maatschappelijke projecten?

- Ben je op zoek naar inhoudelijke, verdiepende gesprekken?

- Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

 

 

 

DISTRICT 1570 LEDENCOMMISSIE