© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Het was een inspirerende PETS in het weekend van 13 & 14 maart 2015 in Purmerend

gift

PETS 2015

Het was een inspirerende PETS in het weekend van 13 & 14 maart 2015 in Purmerend. Voor wie het nog niet weet: PETS betekent "President Elect Training Seminar" en alle inkomend voorzitters dienen hieraan deel te nemen. Het is de voorbereiding op hun jaar.  

Want, zoals er op een van de workshops geconcludeerd werd: ’Van een goede voorzitter merk je niets.’ Dat lukt alleen met een goede voorbereiding vooraf!

Tijdens de tweedaagse sessie worden niet alleen praktische zaken besproken, maar vooral wordt er een goed netwerk opgebouwd van regio’s en voorzitters in het gehele district. 

's Avonds laat bleef het enigszins onrustig; want na een salsa demonstratie gingen in de bar de voeten van de vloer! (Bekijk de foto’s)

Op zaterdagochtend was er een vijftal workshops, zoals gebruikelijk ook open voor andere Rotarians en deze werden druk bezocht!

De Rotary International President Ravi, 2015-2016, heeft als thema: 'Be a gift to the world.'

Anne Legeland, onze Districts Gouverneur 2015-2016 vertaalt dit thema op uitvoeringsniveau naar: 'The end of Poverty:  armoedebestrijding in Nederland en bij de buren'. 

Hierover hoort u binnenkort meer. We wensen alle inkomend voorzitters een prachtig Rotary jaar 2015-2016!

Zie voor meer informatie, interessant voor alle Rotarians, de presentaties on line: