Hartelijk welkom op de website van Rotary Groningen-West

Geslaagde Wandeltocht!

Zateradg 18 mei 2019 was voor onze club een belangrijke dag: de 14e Leekstermeer Wandeltocht. Het is een fantastische dag geworden. We mochten een recoord aantal deelnemers begroeten: 1.081. Het was prachtig wandelweer en de wandelaars liepen, naar hun zeggen, nieuwe en verrassende routes langs het Leekstermeer en door de 'kop van Drenthe'.

Verrassend was ook de media-aandacht: Radio Westerkwartier en Radio Noord kwamen langs. We konden daarom ook goed benadrukken wie wij zijn als Rotaryclub Groningen-West, wat wij doen met de Leekstermeer Wandeltocht en wat het goede doel was voor dit jaar: de 'Vrienden van Zienn' / crisisopvang voor kinderen in Leek.

De gehele organisatie verliep prima deze dag en zowel onze stuurgroep alsook oud-leden, partners en kinderen hebben een voortreffelijke prestatie neergezet. Pure reclame voor onze prachtige Wandeltocht!

Ons speerpunt dit jaar was het uitstralen van gastvrijheid. De wandelaars zijn onze gasten op deze dag. We zijn er met z'n allen in geslaagd om dit perfect uit te dragen. Het gastvrije onthaal bij de diverse stempelposten en bij de finish zijn daar mooie voorbeelden van. De wandelaars waren blij verrast met een dergelijk enthousiast ontvangst!

Kortom, een schitterende dag voor alle 1.081 wandelaars en ruim 50 vrijwillgers!

En... volgend jaar, ons 3de lustrum met de 15de editie.

Noteer alvast in de alle (wandel)agenda's de datum van:

zaterdag 16 mei 2020!

Meer info...

Rotary Rally Westerkwartier

...door het prachtige Westerkwartier!

Op zondag 29 september 2019 organiseren wij als RC Groningen-West de 2de Rotary Rally Westerkwartier. Ook deze keer staat de fellowship weer centraal.

De rally is uitgezet volgens het 'bolletje-pijltje' principe en is voor iedereen, dus ook zonder rally ervaring te rijden. Alle auto's zijn welkom. Ook de clubleden van RC Roden-Leek en Rotaracters Groningen zijn van harte uitgenodigd. 

Na de evaluatie wordt mogelijk besloten om in 2020 de 3de editie in gezamenlijkheid met andere Rotaryclubs te organiseren en gekoppeld met fundraising-activiteiten voor een Goed Doel... 

Wordt vervolgd!