Hartelijk welkom op de website van Rotary Groningen-West

Inschrijving is gestart!

15de editie Leekstermeer Wandeltocht

Op zaterdag 16 mei 2020 vindt de 15de editie van de Leekstermeer Wandeltocht plaats!

Wij zijn er wederom in geslaagd om 4 nieuwe wandelroutes samen te stellen. Met 10, 171/2, 25 en 40 km wandeltochten dit jaar grotendeels door de prachtige Drentse natuur.

Ieder jaar organiseren wij als Rotaryclub Groningen-West dit prachtige evenement voor het Goede Doel. Dit jaar is dat Stichting Leergeld Westerkwartier-Noordenveld.

Hiermee dragen alle betrokkenen, wandelaars en sponsoren, bij dat alle kinderen kansen krijgen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarden krijgen! 

Van medio februari 2020 kunt u zich via de website aanmelden.

Inschrijven

Literaire avond!

Dichtersfestival 21 maart 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 geven prominente universiteits- en staddichters een voordracht van hun gedichten of lezen eigen proza voor. Kees Spiering zal de avond presenteren. 

Het dichtersfesitival vindt plaast in Grand Cafe 'In 't Holt', Hoofdstraat 2 in Zuidhorn. De avond start om 20.30 uur en de inloop is vanaf 20.00 uur.

De kaarten voor deze unieke literaire dichtersavond bedragen 15 euro pp. en zijn verkrijgbaar aan de zaal of via de website verkrijgbaar.

Optredende dichters/schrijvers zijn: Kees Spiering, Lilian Zielstra, Renee Luth en Sofia Manouki.

Tickets