Hartelijk welkom op de website van Rotary Groningen-West

Noteer alvast: 16 mei 2020!

Op zaterdag 16 mei 2020 vindt de 15de editie van de Leekstermeer Wandeltocht plaats!

Wij zijn er wederom in geslaagd om 4 nieuwe wandelroutes samen te stellen. Met 10, 171/2, 25 en 40 km wandeltochten dit jaar grotendeels door de prachtige Drentse natuur.

Ieder jaar organiseren wij als Rotaryclub Groningen-West dit prachtige evenement voor het Goede Doel. Dit jaar is dat Stichting Leergeld Westerkwartier-Noordenveld.

Hiermee dragen alle betrokkenen, wandelaars en sponsoren, bij dat alle kinderen kansen krijgen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarden krijgen! 

Van medio februari 2020 kunt u zich via de website aanmelden.

Internationale waardering!

Cees Smit Sibinga krijgt een bijzondere speld.

Dinsdagavond 14 januari 2020 heeft ons clublid Cees Smit Sibinga een bijzondere Paul Harris Fellow-speld ontvangen: een speld met maar liefst vijf saffieren. Aangeboden door de RotaryClub Surabaya als blijk van waardering voor Cees zijn tomeloze inzet voor het Hink-Stap-Sprong project. Sinds 1986 is Cees de drijvende kracht en in onze club de gangmaker van dit project met als doel om polioslachtoffers te helpen om weer te kunnen lopn. Daarmee maken zij dan een sprong om in de maatschappij weer volwaardige kansen te krijgen.