© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

PCC Maalwater Run & Walk - hét hardloop- en wandelevenement van Heiloo voor alle leeftijden

IN VERBAND MET CORONA KONDEN DE EDITIES VAN 2020 EN 2021 HELAAS NIET DOORGAAN

INDIEN DE OMSTANDIGHEDEN HET TOELATEN ZAL IN DECEMBER 2021 EEN SPECIALE EDITIE WORDEN GEORGANISEERD EN NATUURLIJK IN 2022 WEER EEN PCC MAALWATERRUN- EN WALK.

C:\Users\REXIE_~3\AppData\Local\Temp\P1050112.JPG

Op 14 juni 2019 vond de 11e editie plaats van de PCC Maalwaterrun- en walk. De organisatie is er zeer trots op te kunnen melden dat er meer dan 1000 deelnemers zijn geweest aan deze dag. Een mooi resultaat, en niet alleen om sportieve redenen. 
Met de deelname van meer dan 1000 deelnemers hebben we namelijk weer veel goede doelen kunnen steunen. Eén van deze goede doelen is het Rotary Zomerkamp dat in samenwerking met de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo wordt georganiseerd voor maar liefst 75 kinderen uit onze gemeente. Eind mei jl. hebben wij het Zomerkamp tijdens een feestelijke avond een cheque van € 2.500,-- mogen uitreiken. 

Ook hebben wij op deze avond aan alle basisscholen van Heiloo de cheques met de door hun leerlingen verdiende sport@school lessen mogen overhandigen. Met deze lessen zijn de scholen in staat hun leerlingen een sportieve les te bieden bij één van de sportverenigingen van Heiloo. 

Rotary Club Heiloo is zeer trots op weer een geslaagde editie. Uiteraard stellen wij alles in het werk om van editie 2022 weer net zo'n groot succes te maken! Voor informatie klik hier