© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

PCC Maalwater Run & Walk - hét hardloop- en wandelevenement van Heiloo voor alle leeftijden

Op 14 juni 2019 vond de 11e editie plaats van de PCC Maalwaterrun- en walk. De organisatie was al vroeg uit de veren omdat het evenement zo'n anderhalf uur eerder begon dan in voorgaande jaren. Gelukkig was dit helemaal geen straf want het was koud maar mooi zonnig weer. 

Rond 08.30 uur meldden zich de eerste enthousiaste lopers bij IJssalon Pinoccio. Met een wandelboekje gingen zij op pad voor een wandeling variërend tussen 6 en 18 kilometer. Rond een uur of 10 arriveerden ook de eerste hardlopers. Waar in voorgaande edities het hardloopevenement plaatsvond rond het Stationscentrum, was dit jaar het terrein rond Atletiekvereniging Trias en het PCC Heiloo het decor. Al snel was het een drukte van belang van kinderen, ouders en andere geïnteresseerden. Naast de bambinirun zijn er 4 afstanden afgelegd door de deelnemers. De organisatie is er zeer trots op te kunnen melden dat er meer dan 1000 deelnemers zijn geweest aan deze dag. Een mooi resultaat, en niet alleen om sportieve redenen. 
Met de deelname van meer dan 1000 deelnemers hebben we namelijk weer veel goede doelen kunnen steunen. Eén van deze goede doelen is het Rotary Zomerkamp dat in samenwerking met de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo wordt georganiseerd voor maar liefst 75 kinderen uit onze gemeente. Eind mei jl. hebben wij het Zomerkamp tijdens een feestelijke avond een cheque van € 2.500,-- mogen uitreiken. 

Ook hebben wij op deze avond aan alle basisscholen van Heiloo de cheques met de door hun leerlingen verdiende sport@school lessen mogen overhandigen. Met deze lessen zijn de scholen in staat hun leerlingen een sportieve les te bieden bij één van de sportverenigingen van Heiloo. 

Rotary Club Heiloo is zeer trots op weer een geslaagde editie. Uiteraard stellen wij alles in het werk om van editie 2020 weer net zo'n groot succes te maken! Voor informatie klik hier

C:\Users\REXIE_~3\AppData\Local\Temp\P1050112.JPG