© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

PCC Maalwater Run, Bike en Walk op zondag 14 april 2024

Op zondag 14 april vindt de 14e editie plaats van de PCC Maalwater Run & Walk! Naast de Run en Walk, is er ook een fietstocht (Bike). De organisatie is in handen van de Rotary Club Heiloo, in samenwerking met de buurtsportcoaches Heiloo en atletiekvereniging Trias. Het sportieve karakter staat voorop, maar er wordt ook weer geld ingezameld voor het goede doel. 

 

Goede doelen

Het goede doel is opnieuw het Rotary Sportfonds. Met dit fonds steunt Rotary Heiloo de sportparticipatie door jongeren, ouderen, vluchtelingen, statushouders en gehandicapten. Daarnaast zal dit jaar ook weer een bijdrage worden gedaan aan het Zomerkamp Heiloo, aan Timmerdorp en aan een scholenproject in Zambia. Hoofdsponsor is opnieuw het Petrus Canisius College (PCC). Bijdragen van andere ondernemingen en organisaties uit Heiloo en omgeving maken de realisatie van dit evenement mogelijk.

 

Afstanden

De Run gaat over afstanden van 300 meter op de atletiekbaan (de Bambini Run voor de kleuters), 1 en 2 km voor de basisschooljeugd  (door de woonwijk grenzend aan de atletiekbaan en voetbalvelden),  4 km voor de middelbare school leerlingen (2 x parcours van de 2 km) en de 10 km wedstrijd en prestatieloop voor ieder die wil. Alle afstanden starten bij AV Trias. De lengte van de Walk kun je zelf kiezen (tussen de 4 en 16 km) en de fietstocht is 20 km.

 

Meer informatie vind je op www.pccmaalwaterrunenwalk.nl