© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Zonnige 14e editie PCC Maalwaterrun 2024

Wat een feest op het terrein van Trias afgelopen zondag! De ca. 1000 deelnemers van de PCC Maalwaterrun gaven het uiterste om een mooie persoonlijke tijd neer te zetten. Tijdens de Run werden vijf afstanden gelopen: 1 km, 2 km, 4 km, 10 km en de Bambinirun van 300 meter voor de allerkleinsten. Met een wandeltocht (de Walk) op vier verschillende afstanden en een fietstocht (de Bike) van 28 km, was er voor deelnemers van iedere leeftijd wel iets te doen. 

Afbeelding met persoon, sport, buitenshuis, kleding

Automatisch gegenereerde beschrijving

De leerlingen van alle basisscholen in Heiloo renden gezamenlijk sportlessen voor hun school bij elkaar. Voor alle uitslagen, volg de link: my.raceresult.com/285611/

Afbeelding met buitenshuis, persoon, boom, gras

Automatisch gegenereerde beschrijving

Vele ouders en grootouders waren meegekomen om de renners en rennertjes aan te moedigen. Na afloop van de race konden de kinderen de resterende energie kwijt op de springkussens op het terrein. En de zon leverde een belangrijke bijdrage aan de goede sfeer!

Afbeelding met schoeisel, persoon, buitenshuis, kleding

Automatisch gegenereerde beschrijving

De organisatie door Rotary Club Heiloo in samenwerking met Trias en Holland Sport verliep weer vlekkeloos. Met dank aan de vele lokale sponsors die dit evenement en de goede doelen steunen; Zomerkamp Heiloo, Timmerdorp, Sport@school en een scholenproject in Zambia. We kunnen samen terugkijken op een fantastische dag!