Rotary Het Westland bouwt aan een betere wereld

Rotaryclub Het Westland

Wij zijn een dynamische club die midden in de Westlandse samenleving staat. De leden zijn stuk voor stuk enthousiaste en betrokken Westlanders die zich willen inzetten voor een betere wereld. De club koppelt een vriendschappelijke en open sfeer aan een grote inzet voor goede doelen in de hele wereld.


Clubbijeenkomsten

Bij ons is iedereen welkom! De wekelijkse lunch op donderdag heeft een inspirerend programma: met sprekers van binnen of buiten de club, bedrijfsbezoeken, met debatten en discussie. Interesse om eens een bijeenkomst bij te wonen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.


Pieter Schijen voorzitter seizoen 2018-2019

Op 5 juli nam Pieter Schijen het voorzitterschap over van Juliette Zwinkels Lees meer


Meer Clubnieuws

Goede Doelen Acties

Projecten Rotary

Bridgen voor het goede doel!

Op zaterdag 8 december vindt de jaarlijkse Koos Grootscholten Bridge Drive plaats. Opbrengst van deze middag gaat naar kindertehuizen in Roemenië. Meedoen en inschrijven?  Lees hier meer 


Santarun Westland op 15 december

Op 15 december organiseren Rotary Clubs het Westland en Polanen voor de tweede keer de Santarun Westland. Voor twee mooie goede doelen: kindertehuizen in Roemenië en Voedselbank Westland  Lees meer of Schrijf je nu in!


Tulpenbollenactie groot succes!

Ook dit jaar deed Rotary Club het Westland weer actief mee aan de jaarlijkse tulpenbollenactie. Met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen polio. En de opbrengst mat er zijn: maar liefst 59 pakketten werden verkocht. Lees meer.
  Meer Acties