Rotary Het Westland bouwt aan een betere wereld

Rotaryclub Het Westland

Wij zijn een dynamische club die midden in de Westlandse samenleving staat. De leden zijn stuk voor stuk enthousiaste en betrokken Westlanders die zich willen inzetten voor een betere wereld. De club koppelt een vriendschappelijke en open sfeer aan een grote inzet voor goede doelen in de hele wereld.

Clubbijeenkomsten

Bij ons is iedereen welkom! De wekelijkse lunch op donderdag heeft een inspirerend programma: met sprekers van binnen of buiten de club, bedrijfsbezoeken, met debatten en discussie. Interesse om eens een bijeenkomst bij te wonen? Neem gerust contact met ons op.

Irene Borgdorff nieuwe voorzitter seizoen 2019-2020

In een zomerse omgeving op het strand bij ter Heijde vond op 27 juli de bestuurswisseling van onze club plaats. Irene Borgdorff nam daar het stokje over van Pieter Schijen. Lees meer

Artikel in Groot Westland

Op 19 december 2019 verscheen een mooi artikel over onze club in AD Westland: Lees meer

Meer Clubnieuws

Goede Doelen Acties

Projecten Rotary

Bridgedrive voor het goede doel

Op zaterdag 7 december organiseert onze club de jaarlijkse bridgedrive. Ook dit jaar is de opbrengst voor kindertehuizen in Roemenië. Doe mee en schrijf je in!

Santarun Westland

De jaarlijkse kersmannenloop voor het goede doel vindt dit jaar plaats op 14 december in Naaldwijk. Inschrijven kan! Lees meer

Record opbrengst tulpenbollenactie!

Maar liefst 26.700 kinderen zijn door de actie van Rotary het Westland levenslang beschermd tegen polio! Lees meer!

Goede Doelenmarkt ook dit jaar groot succes!

Onze club schonk 2 mei bijna 5000 euro aan Inloophuis Carma, ISW Hoogeland, Droom Je Thuis, Ik weet dat jij het weet en Vier het Leven. Lees hier meer!

Meer Acties