© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Classic Wings & Wheels

Classic Wings & Wheels 2019: onvergetelijke, zonovergoten en spraakmakende dag

Classic Wings & Wheels 2019 is een onvergetelijke, zonovergoten en spraakmakende dag geworden waar we nog lang niet over uitgepraat zijn. Het leek wel op een reünie waarbij heel veel aardige mensen bij elkaar kwamen met dezelfde passie: Klassieke auto's en historische vliegtuigen!!

Ook deze 9e keer was het weer een hele uitdaging om Wings & Wheels de invulling te geven die het toekomt: stijlvol, dynamisch, snel, kwalitatief, gezellig en bijzonder. Gezien de vele reacties is dat gelukt, daar zijn we best trots op. Trots maar ook dankbaar voor alle hulp die we weer hebben gekregen in de vorm van sponsoring, materialen, professionals, vrije uren van zoveel mensen, poloshirts, drukwerk, kaartverkoop, website, advertenties, foto's, prijzen voor loterij, kavels voor veiling etcetera. Mede dankzij jou is Classic Wings & Wheels 2019 een groot succes geworden!

Een succes dat we graag doorgeven aan Het Slokdarm- en Maagkanker Fonds (SLMK) en de Prinses Maxima Foundation voor kinderoncologie. Zij kunnen met onze financiële bijdrage veel speciaal onderzoek naar deze verschrikkelijke ziektes laten doen. Hartverwarmend zijn alle mooie reacties die we ontvingen.

We gaan ons beraden over een eventuele 10e keer in 2021. Een mooi vooruitzicht toch? Nogmaals onze hartelijk dank!

Naar de website van Classic Wings & Wheels

Met vriendelijke groeten,

Henk Janus Voorzitter Classic Wings & Wheels