Rotary Job Experience 2019

28 oktober:Job Experience 2019

Op 27 oktober verzamelden zich in De Bussel in Oosterhout wederom honderden leerlingen van Hanze, Franken en Oelbert college voor de inmiddels alweer vele malen georganiseerde jobxperience.

 

Terugblik Classic Wings & Wheels 2019

27 oktober:

Classic Wings & Wheels 2019 is een onvergetelijke, zonovergoten en spraakmakende dag geworden waar we nog lang niet over uitgepraat zijn.

 

Franse lunch in de wijngaarden van het Catherinadal

26 oktober:

Voor de vierde keer organiseerde Rotary-Club Oosterhout dit bijzondere evenement waarbij de opbrengst ten goede komt aan de zusters van de Norbertinessepriorij Sint Catharinadal. Zij zullen dit besteden aan een mooie afrastering van de moestuin.

 

Rotary doneert aan waterscouts

25 oktober:

Het geld is een bijdrage van de Rotary aan het vernieuwen van de opbouw van het schip van de waterscouts van Het Zuiderkruis, dat aan die dode arm van de Zwaaikom ligt afgemeerd. In april gaat het schip naar de werf voor groot onderhoud aan de buitenkant. Meteen zal dan ook de opbouw worden vervangen.

 

Jong geleerd in Guatemala

24 oktober:NDG schoolplein

De kinderen het alfabet leren schrijven, met hen knutselen en vooral heel veel knuffelen.

 

Ballonfestival Oosterhout een groot spektakel

23 oktober:Nightglow

Je kunt van alles van Rotary zeggen, maar organiseren kunnen ze. Wings & Wheels, karten en nu weer een ballonfestival op het Slotjesveld. Een paar duizend toeschouwers en vooral toeschouwertjes omzoomden de voormalige geitenwei.

 

Rotary in samenwerking met Amphia voor Suriname

In Suriname zijn er grote tekorten op medisch gebied. Daarom hebben de stichting Kleurrijk Leven voor Suriname en Rotary Oosterhout de handen ineen geslagen voor een inzamelingsactie. De stichting ondersteunt kindertehuizen in Paramaribo waar hiv-geïnfecteerde kinderen opgevangen worden en opgroeien.