© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Golftoernooi 2017

ROTARY VOORBURG

Voorburg, 9 oktober 2017

Geslaagde golfdag voor Stichting Leergeld

Een geslaagd golftoernooi, 44 deelnemers die terugkijken op een prachtige dag, en een opbrengst van € 2.000,- voor Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg. Dat is het resultaat van de golfdag die Rotary Voorburg op vrijdag 29 september organiseerde bij de Golfvereniging Leeuwenbergh. Mede dankzij uw steun en bijdrage!

Uit handen van Rotary Voorburg-voorzitter Els de Blécourt ontving Roos Reichert, bestuurslid van Stichting Leergeld een symbolische cheque ter waarde van € 2.000,-. Het bijeengebrachte bedrag is geoormerkt om sporten voor zoveel mogelijk kinderen in Leidschendam-Voorburg mogelijk te maken. Met de opbrengsten van een aantal Rotary evenementen waaronder het Golftoernooi, het Groot Voorburgs Dictee, de SantaRun 2017 en de Huygens Bridge Toer kan de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg contributies en lesgelden voor sportverenigingen vergoeden voor kinderen uit gezinnen die het sporten niet zelf kunnen betalen. Het betreft vaak teamsporten zoals voetbal en honkbal, maar ook individuele sporten als judo, zwemmen en tennis. Hierdoor kunnen de kinderen uit deze doelgroep via hun sport toch maatschappelijk actief zijn, meedoen en meetellen.

De bijdrage door Rotary Voorburg werd op 29 september bijeengebracht door 44 golfers, sponsoring en een loterij. Nogmaals dank voor uw bijdrage aan de prijzentafel en de loterij!

Namens Rotary Voorburg
De Golfcommissie


Willem Klomp, Clement Marcoen, Maarten Steemers